På tampen av året, når jeg skal tenke på ting å glede meg over i 2018, troner hjemflytting til Oslo og leiligheten vår øverst. For en glede det er å se den kjære byen sin hver dag og vite at jeg ikke må forlate den igjen, å spasere langs våte fortau hver morgen i retning fjorden mens byen våkner til liv. Og for en glede å være hjemme igjen i sin lune hule, i vårt eget solfylte penthouse på Sankthanshaugen. Som Carrie sier i SATC the movie 1: «So this is where they keep the light.»

Det har tatt tid å komme i orden igjen på grunn av utskifting av takvinduer, men i forrige uke fikk jeg omsider pakket ut alle veskene mine og satt opp et nytt skap til mine Birkins.

Veskegarderoben

Litt av et syn å våkne opp til hver dag 🙂

Det er fantastisk å være hjemme igjen og vite at vi skal bli her så lenge vi har lyst. Endelig er begge ferdig med videreutdanning og opplæringsstillinger for å komme dit vi ønsker å være. Nå ser jeg frem til å la karrieren ta baksetet for en stund og fokusere på fritid og hjemmeliv med den flotte mannen min.

Nyttårsforsettet er rett og slett mer fritid. Kryss fingrene for meg at det går i boks.

Et strålende nyttår ønskes alle!

Facebooktwitterpinterestmail