Enkelte dager er litt tyngre enn andre.

woman-277822_960_720

I dag har jeg bekymret meg over det skadde kneet mitt som aldri blir bedre, og positive tanker har måttet vike plassen for en stund. Noen dager er bare slik, og tingene blir ikke akkurat bedre av at det er mandag, iallfall ikke for meg. Jeg er defintivt mer av en weekend chick enn en som ser mandagen som den første dagen i resten av mitt liv. Mandager er stort sett nokså stusselige, og det verste er at tirsdagen følger hakk i hæl, og den er faktisk enda verre. Litt på samme måte som måneden februar; du er allerede lei av å befinne deg i begynnelsen av uka (les vinteren), men har ennå ikke helga (les sommeren) helt innen rekkevidde.

Uansett, når det er som det er, så blir det bare enda viktigere å tenke på tre ting som har gledet meg i dag – so here goes:

  1. Jeg brukte den elefantgrå LV’en min på jobb i dag, og det hadde jeg gledet meg til hele helgen. Den, kombinert med en flaskegrønn bluse, gjorde at jeg følte meg ekstra fin.
  2. Jeg hadde en fruktbar samtale med sjefen om arbeidsoppgavene mine.
  3. Jeg skal på et nokså høytidelig event denne uka og fikk planlagt ferdig antrekket i detalj i dag – inkludert veske, selvfølgelig 🙂 Jeg tror det blir ok, selv om jeg ikke har shoppet noe nytt.

Se det – feelin’ better already..

 

Bilde fra Pixabay under CC-lisens.

Facebooktwitterpinterestmail