I dag er det en måned siden jeg startet denne bloggen!

I løpet av den måneden har jeg prøvd meg på litt forskjellige tema og har fått noen lesere og kommentarer, men jeg ønsker alltid at bloggen skal bli bedre. Derfor skulle jeg gjerne like å vite hva dere lesere har lyst til å lese mer om?

Så i anledning minijubileet innfører jeg en uhøytidelig avstemming, som også bli stående i sidebaren en tid fremover slik at flere får aneldning til å stemme.

Jeg hadde satt veldig pris på om du ville bruke din stemme, og det er lov å stemme tre ganger hvis man har lyst til å gi tlbakemelding senere også. Avstemmingen er innloggings-og sporingsfri, så du er helt anonym. Det er også et fritekstfelt for andre alternativer som jeg ikke har nevnt.

[yop_poll id=»4″]



På forhånd takk for hjelpen og mini happy B-day til Gateglam!

Foto: Theresa Thompson / Flickr

Foto: Theresa Thompson / Flickr

Facebooktwitterpinterestmail