GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Denne ukens wanties

Den siste uken har jeg lystet etter to ting: rosa solbriller og en rød Birkin (not the same price range, I know).

Solbriller fra Nelly – bildet er klikkbart

Ved siden av speilglasstrenden som tross alt har vart i et par år og som antagelig har passert toppen, føles rosefargede brilleglass veldig riktige akkurat nå, eller relevante, for å si det med  Vogue.

Hele sommeren har jeg observert forskjellige varianter rundt omkring – med speilglass, uten speilglass, med kattøyne, tradisjonelle aviators…  Men ingen føltes helt riktige. En stund lurte jeg på å kjøpe disse fra Nelly.com – et røverkjøp til kr 99:

Men så var jeg egentlig på jakt etter rosefarget glass, ikke bare innfatning.

Men så, i forrige uke da jeg så Annette Haga i rosefargede Ray-Bans av modell RB 3447, var letingen slutt. Dette var drømmebrillene. Nå skal det innrømmes at smellvakre Annette antagelig kan få hva som helst til å se bra ut, men hun er ofte spot on på trender også.

Så nå sitter jeg her og veier for og imot – to buy or not to buy? Skal man investere i et par Ray-Bans som er hypermoderne akkurat nå, når sommeren er på hell og jeg ikke har en tur til varmere strøk planlagt? Problemet med det som er veldig in akkurat nå, er jo at det vil være veldig ut igjen om et år eller maks to.

Skulle ønske det fantes en budsjettversjon av disse, men jeg har ikke funnet noen ennå. Tar gjerne imot tips hvis noen har funnet det?

Bah, decisions decisions.

Ukens andre wantie er som nevnt en rød Birkin og gjerne til en overkommelig pris *kremt*. Ja, jeg vet – «overkommelig pris» og «Birkin» er ord som vanligvis ikke opptrer i samme setning. Men – alt er relativt. Jeg kjøper de fleste designervesker i høy prisklasse secondhand og har vært på utkikk etter en knallfarget Birkin en stund, men de fleste av de billigste (som også er autentiske) er brune. Og for å gjøre det ekstra vanskelig har jeg et tilleggskrav: Vesken må nemlig være 40 cm bred – jeg er definitivt av preferansen jo større jo bedre – og det reduserer utvalget ytterligere. Men skal jeg først kjøpe en så dyr veske, den være så stor at jeg får alt stæsjet mitt oppi, det er et minstekrav. Sukk, jaja, jeg må nok holde utkikk en stund til.

Legger ved litt eye candy som illustrasjon, selv om dette er 30 cm Birkins:

«It’s not a bag, it’s a Birkin.»

Nedenfor er det både en nydelig Birkin i fargen Rouge Casaque og en av mine andre favorittkomboer: fargen Blue Jean med hvit kontrastsøm og palladium hardware. Den er bare så lekker! Oh yes, a girl can dream…

Illustration images via hotlink

Og siden vi vel aldri kan få nok av SATC, her er klippet som udødeliggjorde sitatet «it’s not bag, it’s a Birkin». 😉

Facebooktwitterpinterestmail

3 Comments

 1. De solbrillene fra Ray Ban var skikkelig kule, da – snakk om å se verden gjennom rosa briller, bokstavelig talt 😉 En fin budsjettversjon er kanskje AJ Morgan Skye Rose Aviator Sunglasses? Sjekk ut ASOS, der finner du dem.

  Hvis jeg noen gang skulle ha spart opp penger til en designerveske, er det slett ikke utenkelig at det hadde blitt en Birkin, det er desidert en av de fineste «it»-veskene!

  • GlamGirl

   28. juli 2015 at 14:28

   Hei Karianne,
   Ja, ikke sant de er fine? 🙂
   Takk for tips! De var fine de hos Asos òg, men litt mer firkantede i formen.
   Jeg tror kanskje jeg ender opp med å klikke hjem Ray-Ban’ene. Kan jo ikke gi opp håpet om sommer helt ennå!

   • GlamGirl

    28. juli 2015 at 20:22

    YES! Det ble Ray-Bans 😀 Og en veldig fin buksedress fra Michael Kors som var på kjempesalg hos net-a-porter. Kun én igjen! Materiell lykke bør ikke undervurderes 😀 Dette antrekket kommer til å bli perfekt sammen med en liten rosa slangeskinnsveske fra Chanel som jeg har ventet på en anledning til å bruke. Nå må jeg bare krysse fingrene for at sommeren ikke har takket helt for seg, så jeg får en anledning til å lufte herlighetene når de kommer 🙂 Misunner deg som skal til varmere strøk, altså.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2018 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑