Oh well, helgen har bare flydd, og hvem vet hvor den ble av? For noen fantastiske finværsdager vi har hatt! Men mannen og jeg hadde på forhånd bestemt oss for å være flinke denne helgen og ta tak i en del i leiligheten, så vi har stått på hodet i malespann og ryddet og kvittet oss med gamle møbler. Men vi tok oss tid til å gå ut og spise på uterestaurant fredag og lørdag, da. Kjempekoselig, jeg er ikke tung å få med ut og spise

Bakgrunnen for innsatsen i heimen er at vi skal flytte til høsten, tilbake til yndlingsgata mi der jeg bodde før 🙂 Det blir kjempestas, og jeg gleder meg som en unge, men innen den tid er det enormt mye arbeid som skal gjøres, med å kvitte seg med den store leiligheten vi bor i nå og masse gammelt skrot som har akkumulert seg.

Finn.no er forresten et fantastisk sted for å bli kvitt gamle ting så lenge man lærer seg noen grunnleggende knep underveis, slik som for eksempel å aldri legge ut telefonnummer i gisbort-annonser (avoid at all cost!!). Forrige uke solgte vi et bord, et speil, en kommode og et kattehjul (!) – alt gikk unna i en fei, og det kjennes godt å bli kvitt litt clutter, selv om dette forsåvidt var fine ting. Men for tiden føler jeg bare for å få ut mye av det gamle og begynne på ny frisk, med lysere lettere møbler. Jeg føler meg så ferdig med gamle herskapsleiligheter, biedermeier og andre antikviteter, nå for tiden vil jeg ha det funksjonelt og lyst, lyst, lyst 🙂

Midt oppi all viraken ble jeg kalt ut til brannslukking på jobben, og resten av helgen gikk med til det. Jeg har en merkelig jobb som gjør at jeg iblant kan ligge i dvale, men når de unevnelige tingene treffer vifta, må jeg rykke ut og løse problemer, og da må jeg jobbe omtrent døgnet rundt. Av og til føler jeg meg som den reneste Olivia Pope fra «Scandal» (noen som har sett den?). Men jeg tror kanskje hun har litt bedre lønn enn meg, og i hvert fall en dyrere garderobe 🙂 Og kanskje en kjekkere elsker? Nei, forresten, det har hun ikke, min er definitivt kjekkest, men hennes er kanskje litt mektigere, da 😉

 

Hotlink

Facebooktwitterpinterestmail