GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

En helg forbi

Oh well, helgen har bare flydd, og hvem vet hvor den ble av? For noen fantastiske finværsdager vi har hatt! Men mannen og jeg hadde på forhånd bestemt oss for å være flinke denne helgen og ta tak i en del i leiligheten, så vi har stått på hodet i malespann og ryddet og kvittet oss med gamle møbler. Men vi tok oss tid til å gå ut og spise på uterestaurant fredag og lørdag, da. Kjempekoselig, jeg er ikke tung å få med ut og spise

Bakgrunnen for innsatsen i heimen er at vi skal flytte til høsten, tilbake til yndlingsgata mi der jeg bodde før 🙂 Det blir kjempestas, og jeg gleder meg som en unge, men innen den tid er det enormt mye arbeid som skal gjøres, med å kvitte seg med den store leiligheten vi bor i nå og masse gammelt skrot som har akkumulert seg.

Finn.no er forresten et fantastisk sted for å bli kvitt gamle ting så lenge man lærer seg noen grunnleggende knep underveis, slik som for eksempel å aldri legge ut telefonnummer i gisbort-annonser (avoid at all cost!!). Forrige uke solgte vi et bord, et speil, en kommode og et kattehjul (!) – alt gikk unna i en fei, og det kjennes godt å bli kvitt litt clutter, selv om dette forsåvidt var fine ting. Men for tiden føler jeg bare for å få ut mye av det gamle og begynne på ny frisk, med lysere lettere møbler. Jeg føler meg så ferdig med gamle herskapsleiligheter, biedermeier og andre antikviteter, nå for tiden vil jeg ha det funksjonelt og lyst, lyst, lyst 🙂

Midt oppi all viraken ble jeg kalt ut til brannslukking på jobben, og resten av helgen gikk med til det. Jeg har en merkelig jobb som gjør at jeg iblant kan ligge i dvale, men når de unevnelige tingene treffer vifta, må jeg rykke ut og løse problemer, og da må jeg jobbe omtrent døgnet rundt. Av og til føler jeg meg som den reneste Olivia Pope fra «Scandal» (noen som har sett den?). Men jeg tror kanskje hun har litt bedre lønn enn meg, og i hvert fall en dyrere garderobe 🙂 Og kanskje en kjekkere elsker? Nei, forresten, det har hun ikke, min er definitivt kjekkest, men hennes er kanskje litt mektigere, da 😉

 

Hotlink

Facebooktwitterpinterestmail

6 Comments

 1. Høres ut som om dere har gjort en kjempeinnsats! Det er utrolig hvor mange ting som samler seg opp i løpet av noen år, så egentlig burde man nesten ha flyttet med jevne mellomrom for å få kvittet seg med rotet 🙂
  Karianne recently posted…Sommer i sort og hvittMy Profile

  • GlamGirl

   7. juli 2015 at 11:24

   Karianne, ja, ha ha, jeg har tenkt tanken selv, at det kan være lurt å flytte litt på seg innimellom 🙂 Det er godt å benytte anledningen til å få rensket litt opp i alt. Har også tenkt å ta litt fatt i garderoben og gi en del til Fretex. Har noen gamle kåper og bukser hengende som det er på tide jeg innser at jeg aldri kommer til å ta i bruk igjen.

 2. Så flott skrevet!:) Herlig fin blogg du har!! 🙂

  • GlamGirl

   6. juli 2015 at 23:03

   Hei Sentrumsjenta,
   Å, tusen takk for koselig kommentar, nå ble jeg glad 🙂 🙂

 3. Takk for kommentar 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑