Én av de tingene jeg virkelig liker med Internett, er at man ikke lenger er henvist til å shoppe klær bare i Norge, eller i den lokale klesbutikken.

En av de internasjonale nettbutikkene som hele tiden får inn masse nyheter, er SheIn.com. De tilføyer nye klær til sortimentet hele tiden, og utvalget er enormt – kan ikke sammenlignes med norske nettsider.

Nedenfor har jeg plukket ut noen nøkkelplagg for høsten. De har fått inn utrolig mye lekkert og trendy, synes jeg – link til plaggene under bildet:

Winter is coming!

 


Burgundy shift dress
140 NOK – shein.com

White bell sleeve knit dress
105 NOK – shein.com

Khaki long sleeve crop jacket
265 NOK – shein.com

Black lapel contrast trim long coat
240 NOK – shein.com

Black sleeveless trench coat
160 NOK – shein.com

Distressed denim jeans
150 NOK – shein.com

Khaki tassel skirt
145 NOK – shein.com

Black high heel tassel boots
305 NOK – shein.com

Black high heel bandage pumps
280 NOK – shein.com

Gold chain shoulder handbag
260 NOK – shein.com

Black bandage purse
180 NOK – shein.com

Silver tassel earrings
44 NOK – shein.com

Red tartan shawl
92 NOK – shein.com

Red triangle punk drop earrings
35 NOK – shein.com

 

En del av klærne i collagen kan mikses og matches for å skape det uttrykket du selv vil. Og de fleste drar vel kjensel på et par «designer inspired» items? 😉 Disse veskene kan jo være et alternativ hvis du ikke har råd til en Stella McCartney Falabella eller en Alexander Wang DeManta clutch.

Mange av disse plaggene er dødslekre, og jeg har planer om å klikke hjem den ermeløse trenchcoaten. Den vil være perfekt utenpå en langermet hvit strikkekjole som den på bildet, og det skotskrutete sjalet passer ypperlig til romantiske spaserturer i den friske høstluften.

Siden SheIn.com startet opp, har jeg bestilt en del fra dem. Det krever sin kvinne å motstå når et klesplagg ofte koster under hundrelappen og sjelden mer enn to hundre. Med fri frakt og uten moms (dersom du bestiller for under kr 350) betyr det at klærne er bortimot gratis – etter norske forhold. Og som om det ikke var billig nok, vanker det ofte store rabatter og koder inne på nettsiden deres. Happy shopping

For øvrig ønsker jeg alle en fin dag. Høsten har satt inn for fullt nå i Oslo med regn og blåst, og det begynner å bli mørkt om morgnene når vi står opp. Men høsten er også en fin årstid med skarp luft og klare farger, og te og kos i sofaen. Vi sitter i sofaen med nesen i hver vår bok og drikker te med kanel om kveldene nå.

Facebooktwitterpinterestmail