GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Herlig tirsdag

Åh, for en herlig og avslappende kveld jeg hadde i går! Me-time-faktoren var høy, og man hygget maks og kroet seg i sofaen med en kopp god te og den store høstutgaven av Costume, som jeg nylig har begynt å abonnere på. Abonnementet bestilte jeg fra Bladkongen.no, som er en samleside for de fleste norske ukeblader og magasiner – veldig kjekt med hele sortimentet på et brett

IMG_0571b

For meg har Costume alltid raget over andre norske moteblader. Helt siden det ble lansert i 2006 har motereportasjene vært mer trendy, lay-outen mer high-fashion og pennen skarpere enn i de andre damebladene. Costume er Norges eneste rendyrkede motemagasin – så hvis du er på jakt etter tradisjonelle slanke- og strikkeoppskrifter, vil du muligens måtte lete videre. Men hvis du er interessert i mote, trender og individualitet, kommer du ikke utenom Costume. Ingen over, ingen ved siden av.

Siden lanseringen for snart ti år siden har mye skjedd. Internett har kommet for fullt og gitt de tradisjonelle magasinene konkurranse. Men det er likevel lite som slår følelsen av glanset papir mellom fingrene, og det å kunne lese gjennomarbeidede artikler skrevet av moteeksperter, samlet på ett sted. Og selve juvelen i kronen er Costumes store høstutgave, «trendbibelen», som inneholder alt om høst- og vintersesongen.

Årets septemberutgave inneholder moteartikler som «copycat» (altså luksus vs. budsjett – min favorittspalte i ethvert moteblad :-)) og går gjennom de viktigste trendene for høsten, hvorav jeg personlig digger luksusbohemstilen og nerdetrenden, som jeg skrev om her om dagen.

IMG_0579b

Noe annet jeg synes er kult med Costume, er at det løfter frem norske designere og it-jenter, for det kan være vanskelig å få øye på hva som rører seg i de hjemlige trakter i alt informasjonskaoset på Internett. I denne utgaven snakker for eksempel redaksjonen om kropp og selvbilde med norske bloggskjønnheter som Camilla Pihl, Vanessa Rudjord, Tone Damli og Linnéa Myhre.

Det er ikke til å komme utenom at nøytral journalistikk og profesjonell lay-out ikke er gratis. Men det jeg ikke har visst før inntil nylig, er hvor mye billigere det er å abonnere på Costume enn å kjøpe det i butikken. Og ikke bare det, man får ofte en kjempelekker og bortimot gratis abonnementspremie med på kjøpet. For tiden tilbyr Bladkongen mange forskjellige premier, slik som for eksempel en nydelig Costume-klokke eller et stort utvalg av make-up-produkter fra Gló Minerals. What’s not to love?

IMG_0563b

Bliss – nå kan høsten bare komme, jeg har stearinlysene og teen klar

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Her var det mye lekkert, gitt 🙂 Jeg har en jobb uten kleskode, men jeg har fått noen nye arbeidsoppgaver som innebærer mer møtevirksomhet og reising, så jeg må nok oppgradere litt! Men drakter og bluser er nok ikke nødvendig 😉

  • GateGlam

   26. februar 2016 at 19:48

   Hei Karianne,
   Takk 🙂
   Gøy med nye arbeidsoppgaver, og reising og møtevirksomhet er jo definitivt en god grunn til å fornye garderoben litt!
   I Oslo er det fortsatt litt vinter i luften. Fikk beskjed fra Posten om at pakken fra Nelly var kommet i dag allerede, så jakken havner nok i bruk med én gang.
   God helg ønskes deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑