GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Herlig tirsdag

Åh, for en herlig og avslappende kveld jeg hadde i går! Me-time-faktoren var høy, og man hygget maks og kroet seg i sofaen med en kopp god te og den store høstutgaven av Costume, som jeg nylig har begynt å abonnere på. Abonnementet bestilte jeg fra Bladkongen.no, som er en samleside for de fleste norske ukeblader og magasiner – veldig kjekt med hele sortimentet på et brett

IMG_0571b

For meg har Costume alltid raget over andre norske moteblader. Helt siden det ble lansert i 2006 har motereportasjene vært mer trendy, lay-outen mer high-fashion og pennen skarpere enn i de andre damebladene. Costume er Norges eneste rendyrkede motemagasin – så hvis du er på jakt etter tradisjonelle slanke- og strikkeoppskrifter, vil du muligens måtte lete videre. Men hvis du er interessert i mote, trender og individualitet, kommer du ikke utenom Costume. Ingen over, ingen ved siden av.

Siden lanseringen for snart ti år siden har mye skjedd. Internett har kommet for fullt og gitt de tradisjonelle magasinene konkurranse. Men det er likevel lite som slår følelsen av glanset papir mellom fingrene, og det å kunne lese gjennomarbeidede artikler skrevet av moteeksperter, samlet på ett sted. Og selve juvelen i kronen er Costumes store høstutgave, «trendbibelen», som inneholder alt om høst- og vintersesongen.

Årets septemberutgave inneholder moteartikler som «copycat» (altså luksus vs. budsjett – min favorittspalte i ethvert moteblad :-)) og går gjennom de viktigste trendene for høsten, hvorav jeg personlig digger luksusbohemstilen og nerdetrenden, som jeg skrev om her om dagen.

IMG_0579b

Noe annet jeg synes er kult med Costume, er at det løfter frem norske designere og it-jenter, for det kan være vanskelig å få øye på hva som rører seg i de hjemlige trakter i alt informasjonskaoset på Internett. I denne utgaven snakker for eksempel redaksjonen om kropp og selvbilde med norske bloggskjønnheter som Camilla Pihl, Vanessa Rudjord, Tone Damli og Linnéa Myhre.

Det er ikke til å komme utenom at nøytral journalistikk og profesjonell lay-out ikke er gratis. Men det jeg ikke har visst før inntil nylig, er hvor mye billigere det er å abonnere på Costume enn å kjøpe det i butikken. Og ikke bare det, man får ofte en kjempelekker og bortimot gratis abonnementspremie med på kjøpet. For tiden tilbyr Bladkongen mange forskjellige premier, slik som for eksempel en nydelig Costume-klokke eller et stort utvalg av make-up-produkter fra Gló Minerals. What’s not to love?

IMG_0563b

Bliss – nå kan høsten bare komme, jeg har stearinlysene og teen klar

Facebooktwitterpinterestmail

8 kommentarer

 1. Alice

  Førsteinntrykket i det anmeldelse av 50 shades of crap var det første som møtte meg: Herregud og Jesus, hva slags blogg har jeg klikket meg inn på nå? ?

  Så kom jeg, ganske raskt, til spørsmålet hvor dårlig kan en bok bli, og da var vi mer inne i dette sporet: <3 😀 ????? <3

  Kort oppsummert, jeg liker bloggen og sier meg veldig enig i anmeldelsen. 🙂

  • GateGlam

   Hihi, takk 🙂
   Denne bloggen skal riktignok være lettbeint underholdning, men du kødder ikke med bøkene mine, he he he.

   • Alice

    Fin holdning! ? Dette minner meg forøvrig om den gangen jeg fikk en fiks ide og endte opp med å måtte lese hele Twilight-serien for en semesteroppgave. Det gjorde vondt. Og det faktum at 50 shades startet som erotisk Twilight-fanfiction med bdsm-twist, sier vel alt man trenger å vite. ?

    • GateGlam

     Ja, det gjør i grunnen det 🙂
     Har heldigvis aldri prøvd meg på Twilight-bøkene, men så den første filmen, og den var også helt sjokkerende dårlig, sånn at man nesten ikke kan fatte at den faktisk har blitt populær. Elendige skuespillere, elendig dialog, lite og usammenhengende handling… «Grey» er derimot i en liga for seg. Tror jeg. Håper jeg..

 2. Avdelingholt/ Anja Holt

  Hahaha, den var da ikke så ille?

  Altså, ingen klassiker klassiker men helt grei å tygge seg igjennom.
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Men kjære deg, for et språk?My Profile

  • GateGlam

   Hahaah, synes du ikke?
   Jeg har hatt det mer moro med å gjøre narr av denne boka i ettertid enn med å lese den. Får ikke anna moro enn den man lager seg selv, vet du 😀

   • Avdelingholt/ Anja Holt

    Bare gled deg til jeg er ferdig med å strikke genseren min, jeg har innlegget i hodet klart (eneste motivasjonsfaktor for å bli ferdig faktisk).
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Men kjære deg, for et språk?My Profile

    • GateGlam

     Haha, can’t wait 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2020 GateGlam

Tema av Anders NorénOpp ↑