GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Hvem så best ut?

Ja, så var det plutselig fredag igjen og tid for en ny «Hvem kledde den best?»

Denne uken er jeg på en fullstendig jumpsuittripp, så jeg kjører på med buksedress i denne spalten også, men en litt mer glitrende og fargerik variant, kan man trygt si 🙂

For anledningen er det dødspene Rosie Huntington-Whiteley som går opp imot Chrissy Teigen i et fyrverkeri av en discodress fra Balmains vårkolleksjon for 2015. Det blir ikke mye kulere enn dette:  Tenk BeeGees og Studio 54. 70ies,  here I come!

Begge er modeller, begge er strøkne damer – men hvem kledde den best?

For min del blir det Rosie som stikker av med seieren denne gang. Kanskje fordi jeg synes Chrissys belte blir litt over the top, da dressen er nok i seg selv. Kanskje fordi jeg ikke er så begeistret for det krøllete, utslåtte håret, som ser litt overdone ut.

Uansett synes jeg Rosie er den som nailer 70-tallsstilen perfekt, samtidig som hun gir den en moderne, frisk tvist. 70-tallet på sitt beste var glamorøst og überkult. Chrissy ser dessverre mer ut som hun har kledd seg opp til 70-tallsparty.

Men hva synes dere?

Stjel stilen:

Det var naturlig nok ikke enkelt å finne en highstreet-versjon som lignet veldig på denne, men jeg fant faktisk til slutt en ikke helt ulik, stripete og ermeløs jumpsuit. Kanskje ikke fullt så mye discopreg over denne, men den er definitivt mer anvendelig, og det kan vi like. Og best av alt – den koster bare drøyt hundrelappen. You gotta love eBay.

Klikk på bildet for å komme til dressen.

Så nå gjenstår det bare å sette på «Stayin’ Alive» og finne frem discoformen. God fredag ønskes alle

Facebooktwitterpinterestmail

6 Comments

 1. Jeg elsker hvordan Chrissy stylet kjolen med beltet, definitivt en vinner:)

  • GlamGirl

   11. august 2015 at 11:13

   Hei Synne,
   Ha ha, endelig litt dissens i vurderingen her, så bra 🙂 Ønsker deg en fin dag!

 2. Jeg føler at jeg gjentar meg selv nå, men jeg er fullstendig enig med deg denne gangen også 🙂 Hele stylingen til Chrissy er bare for mye.

  • GlamGirl

   31. juli 2015 at 14:52

   Ha ha, Karianne, I like your taste 🙂
   Det var vel særlig beltet til Chrissy som ikke var så heldig; det var altfor mange detaljer på det. Spørs om det ikke egentlig er et tilfelle av «spark stylisten».
   God helg ønskes deg!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑