GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Hvem så best ut?

Ja, så var det plutselig fredag igjen og tid for en ny «Hvem kledde den best?»

Denne uken er jeg på en fullstendig jumpsuittripp, så jeg kjører på med buksedress i denne spalten også, men en litt mer glitrende og fargerik variant, kan man trygt si 🙂

For anledningen er det dødspene Rosie Huntington-Whiteley som går opp imot Chrissy Teigen i et fyrverkeri av en discodress fra Balmains vårkolleksjon for 2015. Det blir ikke mye kulere enn dette:  Tenk BeeGees og Studio 54. 70ies,  here I come!

Begge er modeller, begge er strøkne damer – men hvem kledde den best?

For min del blir det Rosie som stikker av med seieren denne gang. Kanskje fordi jeg synes Chrissys belte blir litt over the top, da dressen er nok i seg selv. Kanskje fordi jeg ikke er så begeistret for det krøllete, utslåtte håret, som ser litt overdone ut.

Uansett synes jeg Rosie er den som nailer 70-tallsstilen perfekt, samtidig som hun gir den en moderne, frisk tvist. 70-tallet på sitt beste var glamorøst og überkult. Chrissy ser dessverre mer ut som hun har kledd seg opp til 70-tallsparty.

Men hva synes dere?

Stjel stilen:

Det var naturlig nok ikke enkelt å finne en highstreet-versjon som lignet veldig på denne, men jeg fant faktisk til slutt en ikke helt ulik, stripete og ermeløs jumpsuit. Kanskje ikke fullt så mye discopreg over denne, men den er definitivt mer anvendelig, og det kan vi like. Og best av alt – den koster bare drøyt hundrelappen. You gotta love eBay.

Klikk på bildet for å komme til dressen.

Så nå gjenstår det bare å sette på «Stayin’ Alive» og finne frem discoformen. God fredag ønskes alle

Facebooktwitterpinterestmail

8 Comments

 1. Førsteinntrykket i det anmeldelse av 50 shades of crap var det første som møtte meg: Herregud og Jesus, hva slags blogg har jeg klikket meg inn på nå? ?

  Så kom jeg, ganske raskt, til spørsmålet hvor dårlig kan en bok bli, og da var vi mer inne i dette sporet: <3 😀 ????? <3

  Kort oppsummert, jeg liker bloggen og sier meg veldig enig i anmeldelsen. 🙂

  • GateGlam

   7. juli 2016 at 20:19

   Hihi, takk 🙂
   Denne bloggen skal riktignok være lettbeint underholdning, men du kødder ikke med bøkene mine, he he he.

   • Fin holdning! ? Dette minner meg forøvrig om den gangen jeg fikk en fiks ide og endte opp med å måtte lese hele Twilight-serien for en semesteroppgave. Det gjorde vondt. Og det faktum at 50 shades startet som erotisk Twilight-fanfiction med bdsm-twist, sier vel alt man trenger å vite. ?

    • GateGlam

     8. juli 2016 at 09:22

     Ja, det gjør i grunnen det 🙂
     Har heldigvis aldri prøvd meg på Twilight-bøkene, men så den første filmen, og den var også helt sjokkerende dårlig, sånn at man nesten ikke kan fatte at den faktisk har blitt populær. Elendige skuespillere, elendig dialog, lite og usammenhengende handling… «Grey» er derimot i en liga for seg. Tror jeg. Håper jeg..

 2. Hahaha, den var da ikke så ille?

  Altså, ingen klassiker klassiker men helt grei å tygge seg igjennom.
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Men kjære deg, for et språk?My Profile

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑