Ja, så var det plutselig fredag igjen og tid for en ny «Hvem kledde den best?»

Denne uken er jeg på en fullstendig jumpsuittripp, så jeg kjører på med buksedress i denne spalten også, men en litt mer glitrende og fargerik variant, kan man trygt si 🙂

For anledningen er det dødspene Rosie Huntington-Whiteley som går opp imot Chrissy Teigen i et fyrverkeri av en discodress fra Balmains vårkolleksjon for 2015. Det blir ikke mye kulere enn dette:  Tenk BeeGees og Studio 54. 70ies,  here I come!

Begge er modeller, begge er strøkne damer – men hvem kledde den best?

For min del blir det Rosie som stikker av med seieren denne gang. Kanskje fordi jeg synes Chrissys belte blir litt over the top, da dressen er nok i seg selv. Kanskje fordi jeg ikke er så begeistret for det krøllete, utslåtte håret, som ser litt overdone ut.

Uansett synes jeg Rosie er den som nailer 70-tallsstilen perfekt, samtidig som hun gir den en moderne, frisk tvist. 70-tallet på sitt beste var glamorøst og überkult. Chrissy ser dessverre mer ut som hun har kledd seg opp til 70-tallsparty.

Men hva synes dere?

Stjel stilen:

Det var naturlig nok ikke enkelt å finne en highstreet-versjon som lignet veldig på denne, men jeg fant faktisk til slutt en ikke helt ulik, stripete og ermeløs jumpsuit. Kanskje ikke fullt så mye discopreg over denne, men den er definitivt mer anvendelig, og det kan vi like. Og best av alt – den koster bare drøyt hundrelappen. You gotta love eBay.

Klikk på bildet for å komme til dressen.

Så nå gjenstår det bare å sette på «Stayin’ Alive» og finne frem discoformen. God fredag ønskes alle

Facebooktwitterpinterestmail