GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Hvem så best ut?

Jippi, fredag igjen, og nydelig vær i Oslo!

Jeg regner med at de fleste, som meg, har lagt en hektisk uke bak seg, hvor jobb og/eller studier har stått i fokus. Hverdagen er her for fullt, men vi sier ikke nei takk til en liten indian summer, gjør vi vel? Etter en heller trist juni og juli er sola så velkommen som den kan få blitt, og jeg er overhodet ikke klar for å pakke bort sommerkjoler og sandaler ennå. Måtte dette vare langt inn i september!

Men-men, nå snakker jeg meg helt bort her. Det var jo ukens uformelle kjendistevling jeg skulle snakke om, og denne uken kappes det i en drøm av en grå prinsessekjole med 50-tallssnitt fra Louis Vuitton.

Kjolen bæres helt utmerket både av smellvakre Miranda Kerr og supersøte Rachel Bilson, se bare her:

Begge ser helt fantastiske ut i kjolen, og som så ofte må kampen stå om hvem som hadde det beste tilbehøret. Tilbehør, altså, det er så viktig, folkens 😀

Rachel har valgt et grått belte med langt anheng, sorte, høyhælte sandaler og utslått, krøllete hår, mens Miranda har håret i en stram topp, sort belte og matchende pumps med åpen tå.

Personlig synes jeg Miranda bar den best, i og med at jeg synes det grå beltet til Rachel var litt merkelig. Dessuten er det kledelig med åpen-tå-pumps til en såpass gammeldags, «snuppete» kjole.

Men hva synes dere?

Facebooktwitterpinterestmail

6 Comments

  1. Så fine bilder 😉

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑