Ja, da var det fredag igjen – hurra! Denne fredagen er ekstra etterlengtet i casa Gateglam, da mannen og jeg har stresset maks de siste ukene med oppussing og klargjøring for leilighetssalg. Det er utrolig mye som skal gjøres klart når man skal selge en  stor leilighet, alt fra oppussing, styling, valg av megler og valg av annonseringspakke, you name it.

Men men, det var ikke det vi skulle snakke om i dag. På grunn av heller lite luksusfølelse de siste ukene, har jeg lyst til å høyne glamfaktoren denne fredagen og kjøre en tevling i gallakjole. Jeg har spart denne kjolen til en dag jeg følte for litt ekstra glam, så da passet jo det godt i dag 🙂

Denne uken er det to usedvanlig smekre damer som går opp mot hverandre, nemlig Candace Swanepoel versus Beyoncé:

Michael Costello white lace dress

Beyoncé har på seg en drøm av en hvit blondekjole av Michael Costello, mens jeg ikke har greid å finne designeren til Candices svært lignende kjole. Kanskje den samme? Kjolen gjør svært mye ut av seg, og begge damene stiller klokelig uten prangende tilbehør.

Men hvem kledde den best?

For meg blir det nesten hipp som happ i dette tilfellet, men jeg liker kanskje blondemønsteret i Candaces kjole hakket bedre? Jeg synes også det var penere med oppsatt hår til denne kjolen, nettopp fordi den er nok i seg selv, så da lar jeg det bli en knepen seier til Candace.

Hva synes dere?

 

Facebooktwitterpinterestmail