Bah, endelig fredag, dere! I Oslo skinner sola, og katten sitter i en solflekk på kjøkkengulvet og lurer på hva i all verden den rare lyden inn gjennom balkongdøra er (trekapping i nabogården).

Fredag er min absolutte favorittdag, og jeg gleder meg storveis til helgefreden kan senke seg. Har et lite møte igjen utpå ettermiddagen, og så er det family time

Men – og det er et viktig men – før vi kommer så langt, er det på tide med ukens «hvem så best ut?», og denne gangen duelleres det i en stripete jerseykjole fra Stella McCartneys Resort 2015-kolleksjon. Duellantene er ingen ringere enn Olivia Wilde og Poppy Delevingne, og begge ser smashing ut i kjolen, spør du meg:

Olivia vs. Poppy

Olivia vs. Poppy

Det er vanskelig å si hvem som ser best ut, men jeg holder en knapp på Olivia, rett og slett fordi tilbehøret til Poppy, nærmere bestemt vesken, trekker ned. Den er litt weird og ikke akkurat det mest innlysende valget til den kjolen, så vidt jeg kan se.

Stjel stilen:

Kjolen hadde en veiledende pris på ca kr 20 000 hos net-a-porter og polyvore, men er utsolgt nå, og det er dessverre ikke så lett å finne noen highstreet-modell som kan matche denne designen.

Jeg fant imidlertid et par modeller på nett som ligner litt, og fordelen er at de koster en slikk og ingenting (kr 200 – 300):

TOPSHOP striped red black stretch jersey peplum t shirt dress

TOPSHOP striped jersey dress

Calvin Klein NEW Fuchsia/Orange Striped Jersey Beach Sun Dress

Calvin Klein Striped Jersey Dress

Men nuh må jeg løpe og gjøre meg klar til ettermiddagens møte – ønsker alle sammen en deilig fredag! Mannen og jeg skal ut og spise senere i kveld.

Facebooktwitterpinterestmail