GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Hvem så best ut?

Da var det fredag igjen og tid for en ny «Hvem så best ut?» Denne uken blir det nok en Versace-tevling – er det bare meg, eller er Versace mye i vinden for tiden, forresten?

Tidligere denne måneden stilte Irina Shayk og Rita Ora begge i denne snertne, lille kjolen under Paris Couture Week.

Irina Shayk vs. Rita Ora (bilde via hotlink)

Og spørsmålet er som vanlig: Hvem kledde den best?

For min del synes jeg begge damene kledde selve kjolen svært godt – kanskje satt den faktisk hakket bedre på Rita Ora – men jeg synes Rita bommet med støvlettene. De har verken samme farve eller tekstur som kjolen, som er tilstrekkelig blikkfang i seg selv. Dermed ender Irina opp med å trekke det lengste strået denne gangen, da hennes martchende pumps og clutch kompletterer kjolen uten å slåss om oppmerksomheten. Av og til er virkelig det enkleste det beste.

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Jeg er som vanlig helt enig med deg! Syntes nesten støvlettene fikk kjolen til å se litt trashy ut, noe den jo absolutt ikke er.

  • GlamGirl

   24. juli 2015 at 11:01

   Ja, enig i at det blir litt vulgært. Ikke skjønner jeg valget av støvletter i en anen rødtone enn kjolen, heller. Her må stylisten ha sovet i timen.
   God helg ønskes deg!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑