GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Hvem så best ut?

I denne ukens showdown blir det nok en gjesteopptreden fra Kardashian-klanen. (Dere er ikke lei ennå, vel?) Men nå var det i alle fall et must, for denne uken er Caitlyn Jenner det selvsagte midtpunktet.  Nok en gang har hun kapret overskriftene verden over, denne gangen med sin rørende takketale under ESPY Awards tidligere i uken.

Dog er det ikke talen dette innlegget skal handle om, men kjolen, som var en nydelig, hvit design fra Atelier Versace. Imponerende hvordan Versace har greid å lage en helhvit gallakjole som både er formell og staselig, men samtidig overhodet ikke gir assosiasjoner til brudekjole.

Angelina Jolie, som bruker samme stylist, har tidligere blitt sett i en svært lik design fra Atelier Versace, så denne gangen får Caitlyn virkelig nok å bryne seg på.

Og spørsmålet er som vanlig: Hvem kledde den best?

Angelina vs. Caitlyn (bilde via hotlink)

Selv om jeg holder Angelina for å være en av verdens vakreste kvinner, så ligger min stemme hos Caitlyn i dette tilfellet, og det er ikke for å være politisk korrekt, altså. Med den høyreiste, atletiske kroppen ser Caitlyn ut som en gresk statue i denne kjolen, og hun stråler litt ekstra fordi hun ser så innmari lykkelig ut

Men hva synes dere andre?

Facebooktwitterpinterestmail

6 Comments

 1. Jeg elsker hvordan Chrissy stylet kjolen med beltet, definitivt en vinner:)

  • GlamGirl

   11. august 2015 at 11:13

   Hei Synne,
   Ha ha, endelig litt dissens i vurderingen her, så bra 🙂 Ønsker deg en fin dag!

 2. Jeg føler at jeg gjentar meg selv nå, men jeg er fullstendig enig med deg denne gangen også 🙂 Hele stylingen til Chrissy er bare for mye.

  • GlamGirl

   31. juli 2015 at 14:52

   Ha ha, Karianne, I like your taste 🙂
   Det var vel særlig beltet til Chrissy som ikke var så heldig; det var altfor mange detaljer på det. Spørs om det ikke egentlig er et tilfelle av «spark stylisten».
   God helg ønskes deg!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑