GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Interior make-over: Vi har fornyet entréen

Jippi, vi har fått «ny» entré!

Hva gjør man når man både har lyst på et smalt, elegant konsollbord i entréen for å ha blomster på – og totalt mangler skolagringsplass? Jo, man kjører en slags kombiløsning: Et skoskap som kan doble som konsollbord.

Vi ble SÅ fornøyd med resultatet 🙂

DSC00051b

DSC00055b

DSC00048b

DSC00058b

Skoskapene passer helt perfekt både i høyden og bredden: De får akkurat plass mellom lysbryterne på hver side, går akkurat over gulvlisten og smyger seg elegant under speilet som hang der fra før. Hadde de vært plassbygd, kunne de ikke passet bedre.

Vi researchet ganske mye før vi landet på disse skapene, og vaklet mellom flere modeller, både lavere/dypere og uten føtter. Egentlig hadde vi tenkt å kjøpe en modell fra Skeidar, og kom så langt som at vi dro ut for å se på det, men vi ble så skuffet. Det var skikkelig flimsy og vaklevorent og så så billig ut, så vi avdømte det. Vi skjønner ikke helt strategien til Skeidar. De forsøker å kjøre en slags mellomeksklusiv greie med dyrere ting enn på Ikea, men så holder tingene deres Jysk-kvalitet. What’s up with that?

Skapene vi til slutt kjøpte, var hvite «Hemnes» fra Ikea. Først hadde vi avdømt dem, for vi syntes det var for mye krimskrams på dem, med stort overheng til alle kanter og store svarte knotter. Men etter litt modifikasjoner, hvor vi saget vekk overhenget på sidene og byttet ut knottene, ble skapene mye mer snertne og elegante.

Utrolig at et par møbler kan gjøre så mye, altså. Vi er superhappy 🙂

I bakgrunnen står oliventrærne og lengter mot sommer, dakars 🙂 De har overvintret innendørs i vinter, men trivdes så mye bedre på balkongen i sommerhalvåret i fjor. Vi håper bare de overlever den siste måneden eller så innomhus..

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Det er vel ikke noe som er bedre enn å finne en løsning som er både lekker og praktisk! Og det speilet er bare helt nydelig 🙂 Enig når det gjelder Skeidar, synes at de er veldig overpriset i forhold til kvaliteten på møblene.

  • GateGlam

   3. mars 2016 at 19:39

   Takk, kjære 🙂
   Speilet er faktisk en gammel modell fra Jysk. Syntes det gjorde seg der fordi det er så lyst, har blitt så glad i lys innredning. Stikk i strid med trendene, I know. Nå for tiden skal jo veggene være mørkegrå eller mørkeblå i kalde nyanser. Jeg er ikke helt der. Trives best med masse lys og luft i rommene.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑