GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Klart for påske

Leiligheten er vasket, og blomstene er på plass. Alt er klappet og klart for en etterlengtet og høyst velkommen påskehelg ♥.

DSC00108b

Liljer fra min mann

Påsken er min favoritthøytid – flest høytidsdager (= fridager) og få plikter. Alt er lagt opp til kos og avslapning. Jeg skal lese bøker, se serier, drikke kaffe på takterrassen og gå turer i byen (vondt kne be damned).

DSC00113c

En nydelig tulipanbukett fra et par venninner – ingenting sier vår som tulipaner <3

I tillegg så har vi vært utrolig heldige med været så langt. I går spiste vi ute og tok årets første utepils på en uterestaurant. Det var så varmt at mannen satt i t-skjorte i solsteiken.

Åh, vår er herlig! Og ekstra fint er det at Oslo er som blåst for folk. Alle er på fjellet, og det er både tid og rom for å puste ut her i byen.

Dagen i dag skal imidlertid tilbringes i leiligheten med diverse sysler.

DSC00118b

Påskegult glass 🙂

Jeg skal hvitmale et vitrineskap til kjøkkenet, og mannen skal fortsette med å trekke kabling for Internett inn til kontorene våre og til loftstua, hvor vi skal sette opp en videoprojektor. Gleder meg til å få muligheten til å se filmer og diverse gamle slagere som SATC på storskjerm.

Vi har forresten fått tips om at  de største Tupplur-rullegardinene fra Ikea kan funke som lerret?

DSC00103b

Solas første stråler treffer de fine, rare oliventrærne, som har overvintret under trappa, og vekker dem til live igjen. Om ikke lenge nå skal de få komme ut på balkongen, hvor de trives mye bedre. Vi har greid å holde liv i dem såvidt med diverse gjødselkurer, hvilket har ført til at det vokser ut rare, lange grener fra de gamle, visne kronene. Blir spennende å se hvordan trærne ser ut etter en sommer utendørs igjen – stay tuned.

DSC00102b

Pus ligger på stativet sitt ved døra ut til balkongen og kroer seg i sola. Om ikke lenge kan døra stå åpen hver dag, så hun kan løpe ut og inn og sette seg i respekt overfor fuglene som holder til i trærne rundt.

Men nå venter malerkosten. Ønsker alle en riktig fin påske – på fjell eller fjord, i syden eller i byen. Nyt fridagene og bygg opp energilagrene så dere er klare til ny dyst når høytiden er over. Peace out.

Facebooktwitterpinterestmail

4 kommentarer

 1. Karianne

  Veldig flott veske, tidløs og elegant uten å være for jålete. For min del er det imidlertid uaktuelt med dyre designervesker, for det første fordi det ligger et (godt) stykke utenfor mitt budsjett, men også fordi veskene mine får litt hardhent behandling innimellom, jeg er rett og slett ikke alltid like flink til å være forsiktig med tingene mine 🙂

  • GlamGirl

   Hei Karianne,
   Ha ha, jeg kjenner meg litt igjen, for jeg har det på samme måten med klær, særlig hvite klær. Du kan være sikker på at hvis jeg går hjemmefra i hvitt tøy, så dukker det opp en flekk i løpet av dagen. Synd, egentlig, for det er jo så fint 🙂 Men derfor kjøper jeg ofte klær fra kjedebutikkene og er godt fornøyd med det, og legger typisk mer penger i accessoirer. Veskene mine er jeg flinkere til å ta vare på, men hvis jeg skal ut på sjøen eller ut på byen for en sen kveld, lar jeg de nok dyreste stå hjemme.

 2. åå den var kjempefin!

  • GlamGirl

   Hei Anna, takk for det! Jeg synes også disse er fine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2020 GateGlam

Tema av Anders NorénOpp ↑