GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Livet, dere!

Bah, sol igjen i dag 🙂 Skal ikke mer til for å få denne jenta i godt humør, ass.

Å komme hjem fra jobb og kunne sette seg på takterrassen med noe kaldt å drikke og noe godt å lese i – det er livet. Hele vinteren igjennom er det akkurat som jeg går i dvale, men når sommeren kommer – bam, da våkner jeg til live igjen 🙂

For tiden flommer jeg over av blogginspirasjon, og det er så deilig. Jeg har hodet fullt av innlegg som bare venter på å bli skrevet, og det gjelder bare å strukturere dem litt. Jeg er en sucker for organisering og liker å plassere innlegg i kategorier, som luksus vs. lavpris, hvem kledde den best, inspirasjon, ting å finne på i Oslo osv.

Jeg ble så inspirert av å skrive oppsummeringsinnlegget om juni 2016 – det var en super anledning til å reflektere over alt det flotte som hendte den måneden og gjenoppleve gleden på nytt, og det virker faktisk. Humøret mitt steg flere hakk underveis mens jeg skrev innlegget, så dagens tips er å skrive ned fine ting som har hendt en stund etterpå. Det gjenskaper gleden i øyeblikket, så man får en unik mulighet til å glede seg to ganger over samme ting.

Med fare for å høres ut som en fanatisk «The Secret»-misjonær, så har jeg virkelig tenkt mye på forskjellen mellom positiv og negativ fokus nå i sommer. Det har faktisk nesten alt å si. Positiv tenkning kan riktignok ikke kurere kreft, men det gjør at livet ditt føles mye rikere underveis, og du kan se tilbake på gode minner i stedet for dårlige, noe som gjør at du føler deg bedre og blir mer optimistisk med tanke på fremtiden. Og sist, men ikke minst, positivitet genererer enda mer positivitet. Hvis du har en positiv innstilling, er sjansen stor for at folk vil like deg og like å være rundt deg, og det igjen gir flere venner og karrieremuligheter, noe som gir både rikere fritid og mer spennende arbeid. Vinn-vinn, folkens.

 

never_say_no_to_happiness_by_he2pockysticks-d22q608

Tegning av he2pockysticks/DeviantArt via CC-lisens.

Facebooktwitterpinterestmail

4 Comments

 1. Det må vel bli et tja, tenker jeg. Når det er gjennomført, sånn som på Cara Delevigne (hvis det er henne) og Rihanna, så er det faktisk litt stilig. Jeg tenker også at når unge kvinner farger håret grått, så blir det tross alt en annen farge enn naturlig grått, samtidig som håret deres gjerne er glattere og blankere enn naturlig grått hår. Litt rart er det jo, men på den andre siden så er jo ikke rosa og blått hår så naturlig, det heller 🙂

  • GlamGirl

   30. juli 2015 at 11:33

   Hei Karianne,
   Når du sier det, så er det egentlig ganske stor forskjell på hvordan de forskjellige damene ser ut med det. Cara, som du nevner (nr. 3 fra toppen), synes jeg ser bortimot naturlig grå ut og blir dermed eldre. Mens Nicole Richie ser mer ut som Marie Antoinette – definitivt ikke ekte grå, og litt kult på en stygg-pen måte. De naturlig blonde – Kate og Mary-Kate – blir derimot litt blasse og slitne. Den som kler det best, synes jeg nesten er Kylie Jenner, kanskje fordi hun er så ung?

 2. Grått hår er ikke noe for min smak. Så for heler farge det for å dekke mine egne grå hår når den tid kommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑