GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Luksus vs. lavpris – Dior So Real solbriller

I ukens luksus vs. lavpris tar jeg nok en gang min cue fra været, og kjører på med solbriller (kjære gud, ta et hint og la sola fortsette å skinne på oss fra skyfri himmel resten av dagen).

Speilglass holder fortsatt koken og er det eneste som gjelder i 2015, med unntak av rosefargede brilleglass. Derimot er ikke pilotbriller fullt så hot lenger; glassene skal helst være runde, katteformede eller futuristiske. Ray-Bans klassiske wayfarers har også gjort et aldri så lite comeback (hello eighties!).

Dior har greid det kunststykket å kombinere alle disse trendene i et solbrillepar som har tatt av som ild i tørt gress i år, observert på en rekke kjendiser, her på Rihanna:

Luksusalternativet: Dior So Real koster i overkant av kr 3000 og fås kjøpt i Norge hos blant andre Otticanet – grå innfatning her og sort innfatning her.

Lavprisalternativet: For trendløver som ikke har kr 3000 til overs akkurat nå, tilbyr eBay «so real inspired»-solbriller for en slikk og ingenting:

797477954_o

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Og her er en annen variant:

Dior So Real inspired sunglasses

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Psst: For de litt mindre futuristisk inspirerte tilbyr Nelly et svært lekkert og trendy par her for kun kr 99:

Bildet er klikkbart

Bildet er klikkbart

Facebooktwitterpinterestmail

2 kommentarer

 1. Karianne

  Uff, så kjedelig! Det vokser jo ut igjen, men likevel! Ellers er jeg snar til å ta fram saksa selv, jeg, når jeg føler at tuppene blir for slitte og ikke har tålmodighet til å vente til jeg får time hos frisøren min 🙂
  Karianne recently posted…Sommersminkefavoritter!My Profile

  • GlamGirl

   Karianne,
   Ja, du kan så si. Kanskje er det egentlig best å bare gjøre det selv? Husker ByCelina skrev for en stund siden at hun pleier å klippe sitt hår selv, og hennes hår ser jo veldig sunt og velpleid ut.

1 tilbakeping

 1. Skamklipt! | Blopp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2020 GateGlam

Tema av Anders NorénOpp ↑