GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Luksus vs. lavpris

I denne ukens luksus vs. lavpris har jeg latt meg inspirere av egne innkjøp i uken som har gått, da jeg både har gått til anskaffelse av en eksklusiv jumpsuit og lekre, rosa solbriller.

Prisforskjellen på de to antrekkene er hele 54 000 kr (mye takket være den nydelige, men akk så kostbare, Chanel Le Boy). Men budsjettantrekket er slett ikke noe dårlig alternativ, det heller. Håper dere kan la dere inspirere! Prisliste og lenker til produktene finner dere under collagen.

 

Splurge vs. steal - the jumpsuit

MSGM black jumpsuit
4.210 NOK – stylebop.com

Jumpsuit
kr. 699 – boozt.com

Christian Louboutin slip-on shoes
5.390 NOK – net-a-porter.com

River Island leather shoes
kr. 699 – Nelly.com

Ray-Ban round sunglasses
2.285 NOK – nelly.com

Facebooktwitterpinterestmail

8 Comments

 1. Kjempe fint innlegg! : ))

  • GlamGirl

   29. juli 2015 at 21:17

   Synne,
   Takk! Ha ha, jeg også – hadde ikke vært meg imot med en babyrosa boi 🙂

 2. Så det ble jumpsuit på deg? Kult 🙂 Bildene kan bedra, men de to jumpsuitene ser faktisk veldig like ut her. Synes alltid det er morsomt med disse luksus vs budsjett-blogginnleggene dine, det er gøy å se hva man kan få til selv om man ikke har et stort klesbudsjett.

  • GlamGirl

   29. juli 2015 at 13:05

   Hei Karianne,
   Det ble jeg veldig glad for å høre! Jeg synes det er utrolig moro å lese slike innlegg selv («spree vs. steal» var favorittspalten min i Marie Claire), og så er det skikkelig moro å surfe på nettet etter billige kopier og prøve å komme nærmest mulig. Det blir litt detektivarbeid.
   JA – det ble både jumpsuit og solbriller på meg i går 😀 En skikkelig splurgedag! Fant en nydelig jumpsuit fra Michael Kors hos net-a-porter. 50% avslag og én igjen – det var nok skjebnen 🙂 Håper bare vi får noen soldager til så jeg kan lufte den litt.
   Er vel ikke mange dager igjen til du setter kursen sørover nå?

 3. Jeg synes slike jumpsuiter er flotte, men jeg har for mye kurver og for korte bein til å få den til å funke….. men lekkert!
  Avdeling Holt/ Anja Holt recently posted…Tanke – følelse – handling – resultatMy Profile

  • GlamGirl

   29. juli 2015 at 13:09

   Hei Anja,
   Det er ikke alltid de funker på meg heller, og det er jo det som er litt spennende med nettshopping 🙂 Jeg er høy og derfor avhengig av at de er lange nok, men jeg så at modellen på den jumpsuiten jeg kjøpte i går var akkurat like høy som meg, så jeg lever i håpet.
   Btw, kurver er lekkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑