GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Måneden som gikk – februar 2018

Ny måned i retrospekt allerede. Hvor blir tiden av? Februar 2018 har rast som en vind forbi meg, hovedsakelig fordi jeg har hatt så sinnssykt mye å gjøre på jobben. For en karusell denne måneden har vært. Og etter et vanvittig tut og kjør fikk jeg jammen dyttet inn et leilighetskjøp og et jobbintervju på slutten også. Mulig jeg må gå litt i meg selv for å finne grunnen til at jeg alltid har det så travelt…

Månedens opptur:

Å bli kalt inn på nevnte jobbintervju, tror jeg 🙂 Ikke at jeg tror jeg har noen sjanse, og jeg søkte bare på tull, men bare det å bli innkalt til en slik jobb er superstas, og det har jeg tenkt å glede meg over åkkesom. Viktig, viktig, viktig å glede seg over alle de tingene som går godt, babes. Jeg messer ofte om det, og av og til klarer jeg ikke å leve helt opp til dette mottoet selv, men jeg kan ikke få understreket viktigheten nok. Greier du ikke å glede deg over det som går godt – stort eller smått – ja, da vil du slite med alt.

Månedens nedtur:

Jeg skrev om det litt tidligere i uken. Traff en person jeg skulle imponere gjennom jobb og som ikke ble imponert i det heele tatt. Shite, altså.

Månedens craving:

Popcorn. Gaaah, I hate myself. Hvorfor alle disse karbohydratene? Hvorfor kan jeg ikke få craving på epler, for eksempel?

Månedens wantie:

En Sterilan drystick deodorant. Hvorfor forsvant disse fra butikkene?? I need them. Man kan fortsatt bestille dem gjennom kolonial.no, men de leverer jo ikke i huttiheita her hvor jeg bor. Bah, disappointment. Mannedeodoranten, den har de beholdt, men damedeodoraten er søkk vekk.

Hotlink

Nå har jeg gått til verks og bestilt Dove drystick fra eBay, men jeg tviler på at de er like gode.

Altså, jeg bare synes dette er fryktelig unødvendig.

Måndens reise:

Oslo-tur – igjen. Det var 15 minus her og 5 minus på Sankthanshaugen på tirsdag. Jeg bare: Oslo, I love u ♥ Beste byen.

 Månedens wanderlust:

Roma. Den evige stad. Og antagelig den peneste i Europa. Men det er mange sterke konkurrenter, da. Men Roma, altså. For en by. Det lurer fantastiske arkitektoniske byggverk rundt hvert hjørne, og nærmest i enhver grøft skimter du utgraving av staselige oldtidsbygninger. Den byen hadde sivilisasjon, avansert styresett, universitetsutdannelse, mote, kultur og arkitektur mens vi løp rundt og slo hverandre i hodet med steinklubber her hjemme på berget.

Hotlink

Måndens kjøp:

3 Dove drystick deodoranter. Ja, jeg veit. Det er pinlig.

Ooog en veldig fin genser fra Ralph Lauren som jeg lenket til i et tidligere innlegg, men som jeg kan lenke til en gang til her:

Bildet er klikkbart.

Månedens serie:

Heh, «Better Call Saul», no doubt. Hvorfor har det tatt meg så lang tid å se denne? Note to self: Ikke hør på mannen når han sier at en serie er dårlig. Ikke alle spin-off’er er dårlige. Dette er jo en perle! Og de er i gang med å filme sesong 4 – can’t wait!

Hotlink

For deg som elsket Breaking Bad er dette et must. Her får du gjensyn med publikumsyndlingene Saul Goodman (som av en eller annen grunn heter Jimmy McGill), Mike Hermantraut og Gus Fring (som eier Los Pollos Hermanos). Åh, som jeg misunte mannen Los Pollos Hermanos-t-skjorta si i hine dager. Men nå har jeg fått meg en ny favoritt: Jeg vil også ha «University of Samoa Law»-t-skjorte. Åååh, livet blir ikke komplett uten!

Hotlink

Månedens bøker:

Er stuck med «Norske Serier» og livet på en vestlandsøy en stund til, er jeg redd. Jeg har en skikkelig hangup på at man ikke kan legge fra seg bøker halvlest. Man, så kjedelig den boka er. Men etterpå blir det Grisham og «Rogue Lawyer», yay!

Månedens film:

Ingen film denne måneden, tror jeg. Det går bare i serier her, altsåh.

Månedens tips:

Vær snill mot deg selv. Klapp deg selv på ryggen hver gang du har gjort noe bra, og ta deg selv i hånda når du virkelig har overgått deg selv. I do it. It works.

Månedens drikke:

Snowball fra Nescafe. Yep, it’s you and me, babe.

Hotlink

Prøv den!

Månedens antrekk:

Følte meg ganske fin da jeg var på jobbintervju nylig, faktisk, selv om det var konservativt. Svart dress fra Zara, pudderrosa v-genser fra H&M, rosa perlekjede og øredobber og… vintersko! Man, som det blåste og snødde den dagen. Hva er det med denne vinteren?  Burde vi ikke få slippe snart? Eg berre spør.

Noe å se frem til i mars:

Veleh… mars er jo den første vårmåneden – nobrainer!

Roligere tider på jobben. Hehe, det er lov å håpe, i hvert fall.

Innen mars er over, har vi forhåpentligvis lagt ut huset vår for salg, som et første ledd i relokalisering tilbake til Oslo. Speaking of… kanskje det blir tid til en kosehelg i Oslo? (Det blir det nok ikke, men det er håp i lysegrønt snøre, og alt det der. )

Facebooktwitterpinterestmail

2 kommentarer

 1. Det er slike skjulte skatter jeg elsker å lese om…. nydelige bilder!
  Avdeling Holt/ Anja Holt recently posted…Prosjekt uperfektMy Profile

  • GlamGirl

   16. juli 2015 at 13:11

   Hei Anja, regner med du tenker på Damstredet? Ja, det er virkelig et nydelig sted, får skikkelig Skomakergata-følelse når jeg går der 🙂 Takk for hyggelig tilbakemelding!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2020 GateGlam

Tema av Anders NorénOpp ↑