GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Min første Birkin

Min første Birkin kjøpte jeg i 2014, og det var en 35 cm Gold Courchevel med gold hardware fra 1992.

Jeg husker jeg var så stolt at jeg tok et bilde og sendte en MMS til venninna mi med «It’s not a bag, it’s a Birkin!» under 🙂

«It’s not a bag, it’s a Birkin!»

Dette er virkelig en nydelig, klassisk veske, som jeg aldri kommer til å selge. Courchevel-læret er solid og stivt, med en nokså glatt overflate, og holder seg pent år etter år. Lærets stivhet gjør også at vesken holder formen uten å synke sammen. Gold er en av Hermès’ klassiske farger, og denne kombinasjonen, Gold Courchevel, er en av de vanligste på Birkin. De naturhvite kontraststingene utgjør en pen detalj, og man kan bare ikke trå feil med denne vesken. Inntil nylig hadde jeg en Hermès Sako i samme lær og farge, men det hender jeg selger unna vesker som får for lite bruk. Hermès er til for å brukes, glem aldri det!

Ha en fin lørdag ♥

Facebooktwitterpinterestmail

4 Comments

 1. Jeg elsker runde solbriller, venter på noen i posten nå! : ))

  • GlamGirl

   16. juli 2015 at 14:54

   Hei Therese,
   Ja, jeg òg! Lurer faktisk på om jeg skal klikke hjem de jeg har linket til over her.

 2. Jeg liker sånne runde briller jeg 🙂 Litt John Lennon -style :-))

  • GlamGirl

   16. juli 2015 at 10:30

   Hei Frodith – Jeg gjør også det 🙂 Er glad de har kommet tilbake. Kjøpte meg faktisk nettopp et par med sølvfargede glass.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑