GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Min fritidsuniform sommeren 2015

Dette antrekket, med visse variasjoner, har jeg stort sett bodd i i sommer. Løst og ledig med en bohemsk touch, akkurat slik jeg liker det. Litt avhengig av hva jeg skal finne på, har jeg variert mellom flate plimsolls og brune wedges på føttene.

Neverfull GM fra Louis Vuitton er den mest praktiske vesken jeg noen gang har eid. Uansett hva du skal, med unntak av pyntede anledninger, funker denne. Den rommer alt mellom himmel og jord, er vannavstøtende og robust, og det er bare å slenge ting oppi den – badehåndklær, bøker, laptop’en – you name it, alt får plass. Jeg er i utgangspunktet ikke så begeistret for logovesker, men gjør et unntak for denne nettopp fordi den er så praktisk. I like!

 

Out and about summer 2015

 

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Et perfekt sommerantrekk! Her i nord har vi hatt det såpass kjølig at jeg for det mest har gått i jeans og sneakers og det vi kaller «Helgelandsbunaden» – nemlig allværsjakka 🙂

  • GlamGirl

   21. juli 2015 at 14:59

   Hei Karianne,
   Takk for det! He he, ja, det er dessverre ikke alltid man får gjort så mye med den norske sommeren, da er det like greit å gi seg først som sist. Men du skal kanskje på ferie til varmere trakter?
   I Oslo har det vært sånn måtelig fint. Noen grader kaldere enn normalt og en del vind, men likevel med en god del shortsvær og mye opphold.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑