GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Mine ansiktspleieprodukter

Det er lite som kan matche den behagelige og luksuriøse følelsen av å smøre seg inn med pleiende, velduftende kremer etter et bad. I tillegg er riktig ansiktskrem utrolig viktig for å holde aldringsprosessen i sjakk og beskytte seg mot farlig UV-stråling.

For tiden er jeg veldig godt fornøyd med de ansiktspleieproduktene jeg bruker og tenkte å dele noen av mine favoritter med dere:

Dagkrem – Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream Sunscreen SPF 30

Klikk på bildet for å komme til produktet

Inntil nylig brukte jeg kun SPF 15 i dagkremen. Det angrer jeg på i dag. Forståelsen av hvor viktig det er å beskytte seg mot UV-stråling undergår en rivende utvikling, og det blir nå mer og mer vanlig med SPF 30 og 50 for daglig bruk. For direkte soling anbefales ikke å bruke under SPF 50 i ansikt og på hals.

Utfordringen kan være at skjønnhetsmarkedet i Norge henger litt etter. Utvalget i de fleste parfymerier er fortsatt hovedsakelig dagkremer med SPF 15. Det finnes riktignok noen kremer med SPF 25 og 30, men de er i 1000-kronersklassen.

I tillegg kan noen av dagkremene med høy solfaktor være fete i konsistensen og føles som solkrem på huden, og det kan vi ikke like i ansiktet, eller hva? Så hva gjør man? Jo, man handler på eBay. I sommer bestilte jeg Ceramide Lift and Firm Day Cream fra Elizabeth Arden, og jeg er kjempegodt fornøyd med den og kommer til å bestille den neste gang også.

Kremen har solfaktor 30, men kjennes likevel lett som kaviar på huden. I tillegg er den velduftende og har en nydelig farve. Ifølge Elizabeth Ardens nettside tilfører den ansiktet fuktighetsbevarende lipider som kalles ceramider, strammer opp slapp hud, reduserer rynker og tilfører fuktighet.

Nattkrem – Sensilis Supreme Midnight Caviar Antiaging Night Repair System

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Denne nattkremen har jeg nettopp begynt å bruke, og jeg er kjempefornøyd så langt.

Konsistens er veldig viktig for meg, fordi hudpleie ikke bare handler om pleie, men også om velvære, komfort og estetisk nytelse. Denne kremen er så lett at den smelter på huden, duften er himmelsk, og samtidig kjenner man at den er svært fuktgivende.

Kremen inneholder kaviarekstrakt med regenererende effekt og en situinaktivator som forlenger cellenes levetid. Kremen skal virke mot rynker og gi huden glød, mens en biomimetisk peptide øker regenereringseffekten gjennom forsiktig eksfoliering i løpet av natten.

Øyekrem – Olay Total Effects 7 in One Eye Transforming Creme

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Nok en delikat og lett krem med behagelig, myk konsistens.

Olay er et merke jeg har sverget til i mange år, og er det av budsjettmerkene som jeg synes holder høyest kvalitet jevnt over. Mens jeg kan finne en og annen krem fra Garnier, L’Oréal og Nivea som jeg virkelig liker, føler jeg meg stort sett alltid trygg når jeg kjøper Olay-produkter.

Denne kremen inneholder en blanding av syv forskjellige vitaminer og mineraler som virker på forskjellige aldringstegn rundt øynene. Blant de syv naturpreparatene er agurkekstrakt, aloe vera og virkestoffet VitaNiacin, som eksfolierer, gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og jevner ut hudtonen.

Kremen inneholder også et illuminerende pudder som gir øyeblikkelig glød til huden rundt øynene og mer strålende hud  generelt.

Fordi jeg fortjener det:

– Eveline Diamonds 24k Gold Luxury Day Cream

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Jeg er svak for estetisk presentasjon, og denne kremen har alt.  Den kommer i en elegant, luksuriøs beholder, dufter fantastisk og  har en gullglitrende, glødende farve.

Dette er en hightech-krem basert på patentert teknologi og stamcelleforskning. Den er utviklet for moden hud og skal virke mot ytre faktorer og hormonelle endringer, tilføre energi og produsere kollagen og derigjennom gjenskape hudens fasthet, elastisitet og fuktighet. Etterlater huden avslappet og glødende og skal motvirke rynker over tid.

Som ekstra bonus er prisen budsjettvennlig. What’s not to like?

– Sensilis White Velvet Skin Perfector Anti-spot Facial Treatment

En behandlende krem som inneholder glykolsyre som reduserer og motvirker pigmentflekker og rynker. Reduserer arr og porer og gir en jevnere hudtone over tid.

Også dette er en lett og velduftende krem som smelter på huden.

Dessverre ser det ut til at denne kremen har gått ut av produksjon 🙁

– L’Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil Creme

Klikk på bildet for å komme til produktet

Dette er en budsjettkrem som jeg har falt pladask for, den er rik i konsistensen og dufter deilig.

Kremen inneholder innkapslede mikrodråper av eteriske oljer fra rosmarin og lavendel, arganolje, sheasmør og royal jelly, samt ekstrakt fra hvit jasmin og rose.

Disse virkestoffene gir huden en skikkelig næringsboost med sine, langvarig fukt og en silkemyk følelse. Jeg bruker ofte å påføre meg den om kvelden etter et bad for å gi oljen tid til å virke på huden.

Garnier Nordic Moisture Match Dry to Very Dry Skin

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Nok en budsjettfavoritt hos meg. Denne kremen bruker jeg som instant hestekur hvis huden føles ekstra tørr, for eksempel om vinteren midt i fyringssesongen. Den er perfekt for tørr til meget tørr hud og tilfører fuktighet i opp til 24 timer. Ingredienser som camelliaolje beroliger huden og gir næring hver dag. Kremen absorberes raskt av huden og har en mild, behagelig duft.

Helt fri for parabener.

Så dette var mine favoritter for tiden.

Har dere noen favoritter i sommer?

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Ups, den var spesiell 🙂
  Ikke en kjole jeg hadde valg tror jeg, men jeg syns absolutt at Jo-Lo kledde den best, den dama kler jo alt!

  Ha en fin fin kveld :))

  • GateGlam

   29. august 2015 at 09:02

   Ha ha, du kan så si! Ikke noe jeg ville gått med heller, men er det noen som kan «pull it off», så er det J-Lo. Hun er bare så nydelig, den dama.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑