Mitt aller beste skjønnhetstips er ikke botox, restylane, tannbleking, eller en gang å iføre seg et pent smil 😀

Når man passerer 25, begynner huden å miste elastisitet, og det er lurt å sette i verk en del tiltak for å holde rynkene på avstand. Den aller minst flatterende rynken er etter mitt syn nyven, eller sinnarynken som den også kalles. I tillegg til at rynker generelt er uflatterende, ender man altså opp med å gå rundt og se sint ut hele tiden.

Min store, lille hemmelighet er en utrolig kjekk og enkel liten innretning som kalles Frownies, som jeg fikk anbefalt av en venninne for flere år siden. Jeg er helt avhengig og kommer aldri til å slutte.

Klikk på bildet for å komme til produktet.

Frownies er så enkelt at det er genialt; det er rett og slett en liten papirlapp som limes fast i T-sonen mellom øyenbrynene om natten for å forhindre at man rynker pannen i søvne. Den forhindrer altså pannemuskulaturen fra å jobbe, akkurat på samme måte som botox, men helt uten den uønskede innsprøytningen av nervelammende kjemikalier. Over tid venner pannemuskulaturen seg til å slappe av, slik at man heller ikke rynker pannen så mye på dagtid.

Jeg er en «worrier», og uten Frownies hadde jeg garantert hatt verdens dypeste nyve i dag, helt på linje med Carrie Mathison, minst..

Carrie is mistreating that forehead again.

Det høres banalt ut, men det fungerer altså, og det er lurt å begynne innen linjene setter seg i pannen. Det kutter flere år av utseendet, man sparer seg for dyre botoxbehandlinger, og ikke minst slipper man å gå rundt og se sint eller nærsynt ut hele tiden…

Frem til i fjor solgte de Frownies på Vita, men der har de dessverre sluttet å føre dem, og jeg kjøper nå mine på ebay, langt billigere enn på Vita, og med gratis forsendelse til Norge uten toll og mva. fordi prisen er under avgiftsgrensen. What’s not to like? 🙂

Såh, det var altså mitt beste skjønnhetstips, men jeg er veldig nysgjerrig på deres! Så del gjerne tips i kommentarfeltet – Frownies var som sagt noe jeg fikk høre om fra en venninne, og jeg er henne evig takknemlig 🙂

Facebooktwitterpinterestmail