GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Monday blues

Akk ja, så var en ny uke i gang. Helgen går så altfor fort, og plutselig sitter du der og det er mandag.

Men-men, ny uke, nye muligheter, er det ikke det de sier? Helgen ble overraskende fin værmessig, og vi fikk nytt både lørdag og søndag utendørs.

I går var mannen og jeg ute og spiste, og det ble til og med en utepils i sola. Mmmm…

IMAG0329

Skitt la gå om det er søndag, man lever bare en gang og må nyte livet mens man kan, eller hva? 🙂 (Sjekk lekker plastblomst i bakgrunnen…)

Men på tross av solglimt i helga er det ikke fritt for at jeg drømmer meg bort til varmere og mer eksotiske steder – som her fra Thailands-turen for halvannet år siden (utsikt fra bungalowen i Hat Yuan, Koh Phangan):

IMAG0006

Hils på husdyret vårt på turen, Gordon Gecko 🙂

IMAG0011

Men men, denne sommeren blir det ikke noen tur, det har vi rett og slett ikke tid til, så vi får nyte Oslo-sommeren isteden. Den er vanligvis ikke så verst, den heller – OsLove<3.

Facebooktwitterpinterestmail

3 Comments

 1. Imply relationships and dating exchange for sex. Leader services. Accompanying you in Kiev radiant girls quick in requital for sex. Call in our escort phone and pick yourself a prostitute.

 2. Den vesken var utrolig fin!!

  • GateGlam

   17. april 2016 at 17:10

   Hei Ida-Amalie,
   Takk for det 😀
   Må innrømme at jeg er ganske fornøyd selv også 😉

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑