GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Morgenstund har gull i munn

I dag våknet jeg tidlig, klokka åtte allerede, noe som er veeldig tidlig til å være meg på en lørdag.

For én gangs skyld var det sol fra skyfri himmel her i Oslo, men det varte ikke så lenge, da. Men det er fortsatt fint vær. Kanskje en tur ut senere i dag?

Hittil i dag har jeg lest nyheter og blogger på nett og kost litt med pus:

IMAG1260

Utsikt fra takterrassen vår akkurat  nå (tatt med min eldgamle HTC – ingen teknofreak denne jenta, nei):

Utsikt-fra-takterrassen

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Uff, så kjedelig! Det vokser jo ut igjen, men likevel! Ellers er jeg snar til å ta fram saksa selv, jeg, når jeg føler at tuppene blir for slitte og ikke har tålmodighet til å vente til jeg får time hos frisøren min 🙂
  Karianne recently posted…Sommersminkefavoritter!My Profile

  • GlamGirl

   10. juli 2015 at 09:41

   Karianne,
   Ja, du kan så si. Kanskje er det egentlig best å bare gjøre det selv? Husker ByCelina skrev for en stund siden at hun pleier å klippe sitt hår selv, og hennes hår ser jo veldig sunt og velpleid ut.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑