GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Movings :)

Hmm, hvor ble første halvdel av august av, da tro? Jo, den forsvant visst i en flytteprosess, gitt 🙂

Mannen og jeg har stått på for harde livet og pusset opp for salg denne måneden, og dagene har bare fløyet av sted! Men nå er leiligheten klappet og klar, og det ble så fint her at vi nesten ikke har lyst til å flytte *kremt*. Neida, joda, litt så.. Som jeg fortalte tidligere, kom det plutselig noen menn og kappet kjempetreet mot sør for noen uker siden, og nå har vi plutselig fjordutsikt fra takterrassen, og det er det ikke mange i Oslo som har. Vi får bare nyte det så lenge vi kan 🙂 I dag skinner solen i Oslo, og vi har tilbrakt dagen med å gå ut og spise og tanne på takterrassen.

Siden det er megakaos overalt her, legger jeg isteden ut  noen bilder som vi tok på takterrassen i går:

Sittegruppe

Sittegruppe

Planter hører til i en grønn lunge midt i byen :)

Planter hører til i en grønn lunge midt i byen 🙂

Utsikt mot sør

Utsikt mot sør

Utsikt mot vest

Utsikt mot vest

 

Facebooktwitterpinterestmail

4 Comments

 1. Veldig flott veske, tidløs og elegant uten å være for jålete. For min del er det imidlertid uaktuelt med dyre designervesker, for det første fordi det ligger et (godt) stykke utenfor mitt budsjett, men også fordi veskene mine får litt hardhent behandling innimellom, jeg er rett og slett ikke alltid like flink til å være forsiktig med tingene mine 🙂

  • GlamGirl

   19. juli 2015 at 17:25

   Hei Karianne,
   Ha ha, jeg kjenner meg litt igjen, for jeg har det på samme måten med klær, særlig hvite klær. Du kan være sikker på at hvis jeg går hjemmefra i hvitt tøy, så dukker det opp en flekk i løpet av dagen. Synd, egentlig, for det er jo så fint 🙂 Men derfor kjøper jeg ofte klær fra kjedebutikkene og er godt fornøyd med det, og legger typisk mer penger i accessoirer. Veskene mine er jeg flinkere til å ta vare på, men hvis jeg skal ut på sjøen eller ut på byen for en sen kveld, lar jeg de nok dyreste stå hjemme.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑