GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

My precious

Endelig er hun her – min nyeste Birkin 🙂

Lenge har jeg ventet på denne juvélen, og på ett punkt var jeg redd hun hadde forsvunnet underveis. Men nå er hun hjemme, og her skal hun bli.

Welcome home, my precious.

Dette er en Hermès Birkin Orange Clemence Leather 40 cm  PHW □B 1998 – min første med palladium hardware.

Jeg elsker alle mine Birkins, men for en Hermès-fan er det noe spesielt med å ha fått tak i en veske i Hermès’ signaturfarge.

Noe som kanskje ikke alle vet, er at signaturfargen har en forhistorie tilbake til 2. verdenskrig. De allierte styrkenes fallskjermer hadde orange signalfarge, og det var et enormt overskudd av dette stoffet etter krigen (og ikke så mye annet stoff å få tak i). I tillegg var fallskjermenes syntetfibre slitesterke, og Hermès fikk den strålende idéen å tak i bruk fallskjermstoffet i sin produksjon. Og voila, dermed var en ikonisk merkefarge skapt. Etter hvert tok Hermès også i bruk orangefargen til sine lærprodukter, og på 1950-tallet kom de ikoniske orange veskeboksene.

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Jeg er kanskje i mindretall her, men jeg synes culottes er kjempestilig! De er sikkert ikke de mest kledelige på meg heller som ikke er så lang og ikke har verdens slankeste bein, men av og til så får jeg bare lyst til å bruke en ny trend for at det er morsomt med variasjon 🙂 Man behøver ikke alltid bare tenke på hva som er mest flatterende, synes jeg. For øvrig tror jeg at både lengden, vidden og stoffet har noe å si, jeg tror at culottes er mer kledelige når de er i et lettere materiale, ikke er for lange og er såpass vide at de nesten ser ut som et skjørt når man står i ro. Og så må man ha sko med hæler 🙂
  Karianne recently posted…5 ultimate sommerplaggMy Profile

  • GlamGirl

   9. juli 2015 at 09:43

   Karianne,
   Ha ha, jeg tror ikke du er i mindretall, det er nok heller meg 🙂
   Ja, høye hæler hjelper definitivt, men jeg greier ikke helt å fri meg fra følelsen av at man flagger på halv stang 🙂
   Nye trender er gøy, ja!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑