GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

My secret crush

For tiden har jeg en crush – på leiligheten vår. Det er nesten så jeg ikke kan tro hvor heldige vi har vært som har fått tak i denne perlen. I fjerde etasje er det en klassisk leilighet med rosetter, stukkatur og doble fløydører – i femte etasje er det innredet loft med bjelker, skylights og doble skyvedører i glass. Rommene er store og luftige med masse lys.

I forrige innlegg viste jeg et glimt av spisestuen. Nedenfor følger noen bilder av hovedstuen, tatt i dag. I dette rommet ligger vi og slaraffer på sofaen på lange vinterkvelder og -søndager utstyrt med med pledd, skinnfell og stearinlys.

DSC00034b

DSC00020b

DSC00021b

DSC00038b

Utsikten er et kapittel for seg. Fra loftsetasjen ser vi ut på så forskjellige landemerker som fjorden, Rådhuset, Holmenkollen, Tryvannstårnet, Ekebergåsen og Uranienborg. Det er mulig det finnes noen villaer i Holmenkollåsen og Vinderen som har enda bedre utsikt, men mange kan det ikke være. Uansett ville jeg aldri ha byttet med en slik villa, for jeg vil bo i byen.

To usjenerte utearealer har vi også, en stor takterrasse i femte og en stor balkong ut fra kjøkkenet i fjerde, begge sørvendte med sol hele dagen. Vi er spoiled brats, rett og slett 🙂

Fjorden nå i ettermiddag, tatt fra takterassen:

DSC00043b

Og Uranienborgs tak:

DSC00046b

For en fantastisk dag dette har vært, forresten – i Oslo er det strålende sol, plussgrader og et umiskjennelig vårdrag i luften. Mannen og jeg har sittet på balkongen i solveggen og drukket søndagskaffe.

Tenk at det allerede er den siste dagen i januar, dere. Om en måneds tid er det begynnelsen av mars og definitivt vår. I just can’t wait. Regner med det er flere som har det på samme måte?

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Jeg er kanskje i mindretall her, men jeg synes culottes er kjempestilig! De er sikkert ikke de mest kledelige på meg heller som ikke er så lang og ikke har verdens slankeste bein, men av og til så får jeg bare lyst til å bruke en ny trend for at det er morsomt med variasjon 🙂 Man behøver ikke alltid bare tenke på hva som er mest flatterende, synes jeg. For øvrig tror jeg at både lengden, vidden og stoffet har noe å si, jeg tror at culottes er mer kledelige når de er i et lettere materiale, ikke er for lange og er såpass vide at de nesten ser ut som et skjørt når man står i ro. Og så må man ha sko med hæler 🙂
  Karianne recently posted…5 ultimate sommerplaggMy Profile

  • GlamGirl

   9. juli 2015 at 09:43

   Karianne,
   Ha ha, jeg tror ikke du er i mindretall, det er nok heller meg 🙂
   Ja, høye hæler hjelper definitivt, men jeg greier ikke helt å fri meg fra følelsen av at man flagger på halv stang 🙂
   Nye trender er gøy, ja!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑