GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Når var sist du…

Søndag – det snør igjen, mihihi. Denne vinteren varer definitivt helt til påske og vel så det ♥ Søndag er en fin dag å svare på et meme og samtidig reflektere litt over tiden som har gått. Og så er det jo gøy å bli litt ekstra kjent med noen, eller hva ♥

I mangel på et bedre bilde akkurat nå, legger jeg ut et bilde av pus 🙂


Ok, here goes:

Hva var det siste …

Klesplagget du kjøpte?

Denne klassiske ullgenseren fra Ralph Lauren Polo. Jeg kjøpte den i brunt, men den er veldig pen i grått også ♥

Bildet er klikkbart.

Skjønnhetsproduktet du kjøpte?

Denne dagkremen:

Bildet er klikkbart.

Det hender om vinteren at jeg går ned på SPF’en en periode for å la huden hvile litt når det er mørkt når jeg reiser både til og fra jobb. Så går jeg heller opp til 30 igjen om våren.

Denne har en deilig duft av agurk, men litt for tykk konsistens for min smak.

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag?

Har ikke gått hjemmefra ennå. Ehe..

Bildet du lika på instagram, og hvorfor?

View this post on Instagram

Layered up ⚡️ weekend ready

A post shared by Erica Hoida (@fashionedchicstyling) on

Du googlet? 

Haha, den er enkel. «Last image I liked on Instagram…» Jeg bruker google for å finne ut av absolutt alt. Hehehe.

Hva var den siste …

Filmen du så?

Danske «En kongelig affære»…

Bilde via hotlink.

Det går mest i serier her i gården. Den serien jeg ser på for tida, er «Better Call Saul», som er en nokså festlig spin-off fra «Breaking Bad».

Låta du hørte på?

«Get Lucky» med Daft Punk. Summer, here I come!

SMS-en du har mottatt?

Fra min mann: «Du har pakkelapp, skal jeg ta den med?» Hverdagslivets gleder, altså ♥

SMS du sendte?

Til en kollega nå nettopp: «Hei, har du ringt meg?»

Boka du leste?

Fikk en bok gratis i posten for en stund siden fra «Norske Serier»: «Fridas drøm» av Torill Karina Børnes. Handler om ei fattig jente som strever til livets opphold i ei lita bygd på Vestlandet. Ikke noe jeg ville kjøpt selv – glamorøst cityliv er liksom mer min stil – men når jeg først har begynt, kan jeg liksom ikke gi meg før boka er lest ut.

Drinken du bestilte i baren?

Hmm… Det må ha vært en «Moscow Mule» – for en god stund siden! Men det blir min siste av den sorten, for å si det sånn. Makan, for en bombe av en drink. No more, sier jeg bare. Jeg orker ikke synet av kobber, en gang. True story.

Når var sist du …

Danset?

Væææh, husker ikke. Det må vi gjøre noe med. Jeg elsker jo å danse!

Gråt?

Det husker jeg i hvert fall ikke.

Hadde krampelatter? … 

Jeg lo godt av noe mannen min sa istad, men krampelatter? Hmm… tror det var noe latterlig som skjedde på jobben. Kan dessverre ikke gå inn i det på bloggen, men det oppstår en del pussige situasjoner der, for så det sånn…

Sang karaoke?

Uh-uh. Nope. Skjer ikke. Og det skal verden være glad for.

Ble starstruck?

Det er veldig lenge siden. Vasser ikke akkurat i kjendiser. Har sett en del politikere på nært hold, men blir ikke akkurat starstruck av dem, hehe.

Hva var din siste …

Opptur?

Fikk svar fra en tidligere sjef om han kunne være referanse for meg i går kveld. Han svarte: «Naturligvis står jeg klar for deg :-)» Dette er en sjef jeg satte stor pris på, så det var en hyggelig tilbakemelding.

Nedtur?

Det er også jobbrelatert. Det var en episode på tirsdag hvor jeg satt igjen med inntrykket av at en person jeg nettopp hadde møtt, var skeptisk til meg. Vi får se hvordan det går med det prosjektet..

Moteopplevelse?

Bloggen til Kristine Ullebø. Den buksa….! Men for øvrig elsker jeg henne sånn generelt. Gorgeous – og smart i tillegg. Noen har alt ♥

Hotlink

Skuffelse?

Antagelig den opplevelsen på tirsdag. Jaja, life goes on.

Reise?

Var i Oslo for to uker siden og skal dit igjen i morgen, men det kan knappest kvalifisere som reise, tror jeg.

Hvem var den siste …

Personen du snakket på telefonen med?

Ska me sjå. Det var sikkert jobbrelatert igjen. Med venner går det mest i sms og chat.

Nei, vent nå litt! Det var en eiendomsmegler, det var det, ja. Han ringte meg fra hytta i Trysil. Er ikke noe misunnelig, neeida.. ehe. Jaja, det er ganske strålende vintervær her også i dag. Vi får se til å komme oss ut en tur.

Ønsker alle fine lesere en finfin søndag ♥

Facebooktwitterpinterestmail

2 kommentarer

 1. Det er slike skjulte skatter jeg elsker å lese om…. nydelige bilder!
  Avdeling Holt/ Anja Holt recently posted…Prosjekt uperfektMy Profile

  • GlamGirl

   16. juli 2015 at 13:11

   Hei Anja, regner med du tenker på Damstredet? Ja, det er virkelig et nydelig sted, får skikkelig Skomakergata-følelse når jeg går der 🙂 Takk for hyggelig tilbakemelding!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2020 GateGlam

Tema av Anders NorénOpp ↑