GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

New in

Her om dagen gikk jeg meg på en aldri så liten shopping spree. Jeg henger ofte litt etter, og jeg føler meg ikke helt ferdig med vinteren ennå, i alle fall ikke i klesveien.

New in

 

Den sorte vinterkåpen har jeg nesten maken i grått fra før (se bilde for illustrasjon), og den har virkelig fått ben å gå på i vinter. Både elegant og anvendelig i jobbsammenheng, og jeg tror den sorte vil bli minst like mye brukt. Kanskje rart å kjøpe vinterklær nå i slutten av februar, men jeg visste jeg kom til å angre meg hvis jeg ikke kjøpte og akkurat den modellen var borte til neste år.

Ellers går det mye i jobbklær med nålestripede dresser og sløyfebluser (yes, I have one of those jobs..) – konservativt og work appropriate er det eneste som gjelder. Det er ikke så mye sånt i butikkene i Norge, iallfall ikke i kjedebutikkene, men på ebay har de slikt i massevis. Man må prøve og feile litt, men jeg har funnet en del både drakter og bluser som kan brukes på jobb uten å ribbe meg helt.

Litt småtteri ble det også. Lipglossene fra NYX har jeg hørt mye bra om, så den gleder jeg meg til å teste, og det var på høy tid å oppgradere dekslet til iphonen. Det eksisterende har fått hard medfart i veska det siste året, for å si det sånn.

For øvrig begynner jeg i ny jobb 1. mars, og det finnes vel ingen bedre unnskyldning enn det for å oppgradere garderoben litt? 🙂 Noen flere som skal finne på noe nytt denne våren?

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Her var det mye lekkert, gitt 🙂 Jeg har en jobb uten kleskode, men jeg har fått noen nye arbeidsoppgaver som innebærer mer møtevirksomhet og reising, så jeg må nok oppgradere litt! Men drakter og bluser er nok ikke nødvendig 😉

  • GateGlam

   26. februar 2016 at 19:48

   Hei Karianne,
   Takk 🙂
   Gøy med nye arbeidsoppgaver, og reising og møtevirksomhet er jo definitivt en god grunn til å fornye garderoben litt!
   I Oslo er det fortsatt litt vinter i luften. Fikk beskjed fra Posten om at pakken fra Nelly var kommet i dag allerede, så jakken havner nok i bruk med én gang.
   God helg ønskes deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑