Her om dagen gikk jeg meg på en aldri så liten shopping spree. Jeg henger ofte litt etter, og jeg føler meg ikke helt ferdig med vinteren ennå, i alle fall ikke i klesveien.

New in

 

Den sorte vinterkåpen har jeg nesten maken i grått fra før (se bilde for illustrasjon), og den har virkelig fått ben å gå på i vinter. Både elegant og anvendelig i jobbsammenheng, og jeg tror den sorte vil bli minst like mye brukt. Kanskje rart å kjøpe vinterklær nå i slutten av februar, men jeg visste jeg kom til å angre meg hvis jeg ikke kjøpte og akkurat den modellen var borte til neste år.

Ellers går det mye i jobbklær med nålestripede dresser og sløyfebluser (yes, I have one of those jobs..) – konservativt og work appropriate er det eneste som gjelder. Det er ikke så mye sånt i butikkene i Norge, iallfall ikke i kjedebutikkene, men på ebay har de slikt i massevis. Man må prøve og feile litt, men jeg har funnet en del både drakter og bluser som kan brukes på jobb uten å ribbe meg helt.

Litt småtteri ble det også. Lipglossene fra NYX har jeg hørt mye bra om, så den gleder jeg meg til å teste, og det var på høy tid å oppgradere dekslet til iphonen. Det eksisterende har fått hard medfart i veska det siste året, for å si det sånn.

For øvrig begynner jeg i ny jobb 1. mars, og det finnes vel ingen bedre unnskyldning enn det for å oppgradere garderoben litt? 🙂 Noen flere som skal finne på noe nytt denne våren?

Facebooktwitterpinterestmail