GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Omkalfatringer

Denne høsten skjer det mye i Casa GateGlam. Akkurat nå sitter mannen og jeg benket i hvert vårt hjørne av sofaen med hver vår fagbok. Jeg er i ferd med å gjøre ferdig min mastergrad, han har nettopp begynt på sin. Begge kombinerer vi studiene med jobb og diverse andre aktiviteter. Vi har utrolig mange planer for fremtiden, men først er det mye som skal gjennomføres i nåtiden.

Som mine faste lesere vet, pusset vi tidligere i sommer opp penthouset vårt for å selge. Jeg var lei av å gå alle trappene, og det var nokså mørkt og trist her. Men da vi så hvor fint det ble, fant vi ut at vi ikke orket å kvitte oss med leiligheten allikevel. Spesielt ikke da trærne på nabotomta ble felt, og det plutselig åpenbarte seg fjordutsikt:

IMG_1038For ikke å snakke om den nydelige utsikten mot vest:

IMG_1055Og den usjenerte takterrassen:

IMG_0453bOg enden på visa ble altså at vi ikke orket å selge. Så nå sitter vi her, trapper be damned 🙂 Får iallfall litt trening, da…

Innimellom slagene har jeg behov for å koble av og drømme meg litt bort i mote og skjønnhet i den rosa bloggboblen min. Det er så utrolig avslappende å drømme seg bort i vakre ting.

Enkelte trenger ikke så mye incitament for å koble av…

IMG_1096b

Men nå må det leses her!

Ønsker alle en fin kveld

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Jepp, disse funker som bare det 🙂 Har ikke brukt dem på en stund nå, og den pannerynka begynner å bli temmelig synlig. Takk for eBay-tips, tror jeg skal bestille ny forsyning med en gang, jeg!
  Karianne recently posted…5 ultimate sommerplaggMy Profile

  • GlamGirl

   8. juli 2015 at 09:25

   Karianne,
   Ja, ikke sant? 🙂 Veldig synd at de ikke lenger fører dem i Norge, men ebay er jo også greit, da. Jeg pleier å bestille ting fra Storbritannia, da kommer de raskt og greit til Norge.

   Ja, jeg har det på samme måte som deg, hvis jeg går tom for Frownies, dukker nyven opp i løpet av noen få dager..

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑