GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Små gleder i hverdagen

IMG_1272bI går hadde jeg bare one of those days, hvor jeg var kjempesliten da jeg kom hjem fra jobb og bare måtte legge meg på sofaen og ta meg en aldri så liten catnap.

Da mannen kom hjem, var jeg så trøtt at jeg knapt visste hvor jeg var, men han satte seg ved siden av meg og holdt rundt meg til jeg våknet helt, og det var så deilig å våkne opp på den måten, med et par sterke armer rundt meg 😉

Needless to say ble det ikke den helt store dagen for utskeielser på kjøkkenet, så vi endte opp med å bestille Tex Mex hjem. Ja, jeg er en av dem som fortsatt liker Tex Mex og ikke sverger til den nytrendy meksikanske maten med raspet kaktus og denslags. Har vært på Tijuana, som alle andre raver over, og ble mektig skuffet (og i alle fall ikke mektig mett..) Har hørt de har gode drinker der, da, så en får kanskje nøye seg med det neste gang.

Etter middagen kroet jeg meg i sofakroken under verdens mykeste pledd med den rykende ferske oktoberutgaven av Costume, som har kommet i posten allerede nå til oss som abonnerer. Jippi, den smarteste avgjørelsen ever. Jeg foretrekker å abonnere hos Bladkongen fordi det er så lettvint med alt på ett sted, akkurat som jeg skrev om i dette innlegget.

Og da var plutselig ikke dagen så aller verst allikevel 🙂

IMG_1155bIMG_1262bVar det ikke fine liljer, forresten?

Facebooktwitterpinterestmail

8 Comments

 1. Kjempe fint innlegg! : ))

  • GlamGirl

   29. juli 2015 at 21:17

   Synne,
   Takk! Ha ha, jeg også – hadde ikke vært meg imot med en babyrosa boi 🙂

 2. Så det ble jumpsuit på deg? Kult 🙂 Bildene kan bedra, men de to jumpsuitene ser faktisk veldig like ut her. Synes alltid det er morsomt med disse luksus vs budsjett-blogginnleggene dine, det er gøy å se hva man kan få til selv om man ikke har et stort klesbudsjett.

  • GlamGirl

   29. juli 2015 at 13:05

   Hei Karianne,
   Det ble jeg veldig glad for å høre! Jeg synes det er utrolig moro å lese slike innlegg selv («spree vs. steal» var favorittspalten min i Marie Claire), og så er det skikkelig moro å surfe på nettet etter billige kopier og prøve å komme nærmest mulig. Det blir litt detektivarbeid.
   JA – det ble både jumpsuit og solbriller på meg i går 😀 En skikkelig splurgedag! Fant en nydelig jumpsuit fra Michael Kors hos net-a-porter. 50% avslag og én igjen – det var nok skjebnen 🙂 Håper bare vi får noen soldager til så jeg kan lufte den litt.
   Er vel ikke mange dager igjen til du setter kursen sørover nå?

 3. Jeg synes slike jumpsuiter er flotte, men jeg har for mye kurver og for korte bein til å få den til å funke….. men lekkert!
  Avdeling Holt/ Anja Holt recently posted…Tanke – følelse – handling – resultatMy Profile

  • GlamGirl

   29. juli 2015 at 13:09

   Hei Anja,
   Det er ikke alltid de funker på meg heller, og det er jo det som er litt spennende med nettshopping 🙂 Jeg er høy og derfor avhengig av at de er lange nok, men jeg så at modellen på den jumpsuiten jeg kjøpte i går var akkurat like høy som meg, så jeg lever i håpet.
   Btw, kurver er lekkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑