Hei, bloggen! (som disse rosabloggerne pleier å si 🙂 )

Halloen fra Oslogryta, hvor jeg har tilbrakt en langhelg. SÅ fantastisk vær vi har her for tiden; det er helt vilt! Leste et sted at varm mai ofte betyr at det blir varmt resten av sommeren også. Åh, I wish, altså!

Mens mannen jobber og sliter, har jeg vandret gatelangs, snust på syrinene, sittet på fortausrestauranter og sett på folkelivet, kjent på lukten av saltvann (I heart Oslofjorden) og gledet meg til sommeren, når vi skal ut med båten og duppe på bølgene. For en fastastisk fin by Oslo er, og som jeg gleder meg til jeg omsider kan flytte tilbake. Men med fast jobb et annet sted er ikke det gjort i en håndvending. Men-men, kommer tid, kommer råd.

Planene for dagen er å treffe en venninne på en uterestaurant sånn midt på dagen og deretter ta toget til hjem til min kjære mann. Håper dere har en strålende dag på sjø eller land.

Legger ved noen bilder fra en kveldsvandring gjennom nydelige Glückstads gate, der syrinene blomstrer om kapp mens de blir truffet av solens aller siste stråler. Nesten så man kan kjenne duften gjennom kamera.

Facebook
Facebooktwitterpinterestmail