Da jeg begynte å blogge, hadde jeg ambisjoner om å legge ut noe hver dag, for de bloggene jeg vender tilbake til, er de som oppdaterer daglig. Jeg faller fort av lasset hvis det går for lang tid uten noe nytt, selv om det har hjulpet seg etter at jeg begynte å bruke Bloglovin.

Men dessverre løper tiden av gårde i kvantesprang. Flyttingen nærmer seg, og det skal pusses opp, pakkes og innflytting i nytt hjem planlegges.

Og så i dag skjedde det plutselig noe vidunderlig bare sånn helt ut av det blå. Det gamle, syke kjempetreet som har stått i bakgården på nabotomta og sperret for sol både på balkongen og takterrassen siden tidenes morgen, ble plutselig felt. Det har faktisk gått så langt at vi har hatt våte drømmer om å drepe det treet, og så ble det plutselig borte sånn helt av seg selv. I hele ettermiddag har det hengt noen iherdige, akrobatisk klatrende menn i seler og kappet greinerutenfor vinduene våre. Og voila – plutselig har vi både fjordutsikt og sol hele dagen 🙂 Det er nesten så vi angrer på flyttingen… neida, joda, neimen litt kanskje. Men nå får vi bare nyte resten av sommeren og tanken på den forhåpentlige merinntekten som kommer av at vi nå kan selge med sørvestvendte utearealer med fjordutsikt.

Resten av kvelden skal mannen og jeg koble av med snop i sofakroken – han med potetgull og yours truly med osteflarn.

Ønsker alle som titter innom bloggen en fortreffelig aften!

0A60048E-582A-4D3E-9E84113BA2EC84FC-A146C6B3-B2E6-4BB6-8BD3D1285AEA6CA2

Facebooktwitterpinterestmail