Jeg har tre målsettinger for 2016:

1. Ha det mer gøy!

Dette er den viktigste. Jeg er ei jente som alltid kommer løpende når plikten kaller. Jobb, studier, foreldre, svigerforeldre, flytting, oppussing, diverse forpliktelser både her og der, you name it: Jeg jobber på og kan godt holde på fra morgen til kveld sju dager i uken. Da er det fort gjort at livet farer en forbi, der en strever og tenker at «i morgen, da skal jeg ta meg fri».

Livet, det er hver enkelt dag du lever akkurat her og nå, og det er utrolig viktig å huske på. Antagelig gir det større uttelling både nå og i retrospekt dersom du tar deg den frikvelden heller enn at du fikk tynt inn enda en time arbeid i det døgnet.

2. Begynne å trene.

Formen er ikke hva den en gang var, og det er tungt å komme seg gjennom lange vintermåneder med lavt energinivå og lite overskudd. Det blir mye hibernating på sofaen etter jobb, og dette må det bli en slutt på. Høsten 2015 nådde jeg omsider et arbeidskrevende mål jeg har jobbet mot i fem år, og i 2016 vil jeg derfor få mer fritid. Noe av den fritiden skal gå med til å fylle på energilagrene i helsestudio. (Fastere kropp er en bonus, men jeg sier ikke nei takk til det heller. Summer ’16, here I come 🙂 )

3. Oppdatere bloggen.

Dette henger sammen med punkt nr. 1. Høsten 2015 forsvant i en røyk av strev og forpliktelser med liten tid til moro og å puste ut. Gateglam-bloggen er et fristed, et sted for inspirasjon, skjønnhet og glamour, og hvis alt går som jeg vil, blir det mer tid og overskudd til denslags nå fremover.

Denne høsten har vært lang og krevende, men nå går det mot lysere tider, og 2016 ser lovende ut på flere områder 🙂

♥♥♥

Ønsker alle sammen et riktig godt nytt år på etterskudd!

IMAG1601b

Roser kjøpt inn til helgen av min snille mann.

Facebooktwitterpinterestmail