GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Yea or nay – Culottes?

Culottes har vist seg å bli årets store trendplagg. Det startet før jul i fjor, har fulgt oss hele veien til sommeren 2015, og begeistringen ser ikke ut til å ta slutt med det første. Det finnes ikke en fashionista med respekt for seg selv som ikke har minst to par i forskjellige farger og raver høyt om dem ved anledning.

Usedvanlige strøkne damer som Caroline Berg Eriksen, Tine Monsen og Nina Buzzi har trykket dem til sitt bryst, og verdens aller hotteste IT-jenter sørger for å bli avfotografert i dem jevnlig:

(LeeLee Sobieski, Alexa Chung, Olivia Palermo, Cara Delevingne, Kendall Jenner og Hanneli Mustaparta. Bildene er hotlinker.)

Meneh.. juryen er nok ute på disse buksene for min del. Jeg liker trender, men for meg er det aller viktigste ved klær at de får frem det som er bra ved figuren, og derfor elsker jeg for eksempel flares. De får bena til å se lengre ut og balanserer ankler mot hofter og legger mot lår. Mens culottes bare  får bena til å se kortere og tykkere ut, så vidt jeg kan se – men det er mulig jeg har gått glipp av noe? Hva synes andre?

 

Facebooktwitterpinterestmail

6 Comments

 1. Jeg elsker hvordan Chrissy stylet kjolen med beltet, definitivt en vinner:)

  • GlamGirl

   11. august 2015 at 11:13

   Hei Synne,
   Ha ha, endelig litt dissens i vurderingen her, så bra 🙂 Ønsker deg en fin dag!

 2. Jeg føler at jeg gjentar meg selv nå, men jeg er fullstendig enig med deg denne gangen også 🙂 Hele stylingen til Chrissy er bare for mye.

  • GlamGirl

   31. juli 2015 at 14:52

   Ha ha, Karianne, I like your taste 🙂
   Det var vel særlig beltet til Chrissy som ikke var så heldig; det var altfor mange detaljer på det. Spørs om det ikke egentlig er et tilfelle av «spark stylisten».
   God helg ønskes deg!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badgeBlogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑