GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Yea or nay – Culottes?

Culottes har vist seg å bli årets store trendplagg. Det startet før jul i fjor, har fulgt oss hele veien til sommeren 2015, og begeistringen ser ikke ut til å ta slutt med det første. Det finnes ikke en fashionista med respekt for seg selv som ikke har minst to par i forskjellige farger og raver høyt om dem ved anledning.

Usedvanlige strøkne damer som Caroline Berg Eriksen, Tine Monsen og Nina Buzzi har trykket dem til sitt bryst, og verdens aller hotteste IT-jenter sørger for å bli avfotografert i dem jevnlig:

(LeeLee Sobieski, Alexa Chung, Olivia Palermo, Cara Delevingne, Kendall Jenner og Hanneli Mustaparta. Bildene er hotlinker.)

Meneh.. juryen er nok ute på disse buksene for min del. Jeg liker trender, men for meg er det aller viktigste ved klær at de får frem det som er bra ved figuren, og derfor elsker jeg for eksempel flares. De får bena til å se lengre ut og balanserer ankler mot hofter og legger mot lår. Mens culottes bare  får bena til å se kortere og tykkere ut, så vidt jeg kan se – men det er mulig jeg har gått glipp av noe? Hva synes andre?

 

Facebooktwitterpinterestmail

2 Comments

 1. Jeg er kanskje i mindretall her, men jeg synes culottes er kjempestilig! De er sikkert ikke de mest kledelige på meg heller som ikke er så lang og ikke har verdens slankeste bein, men av og til så får jeg bare lyst til å bruke en ny trend for at det er morsomt med variasjon 🙂 Man behøver ikke alltid bare tenke på hva som er mest flatterende, synes jeg. For øvrig tror jeg at både lengden, vidden og stoffet har noe å si, jeg tror at culottes er mer kledelige når de er i et lettere materiale, ikke er for lange og er såpass vide at de nesten ser ut som et skjørt når man står i ro. Og så må man ha sko med hæler 🙂
  Karianne recently posted…5 ultimate sommerplaggMy Profile

  • GlamGirl

   9. juli 2015 at 09:43

   Karianne,
   Ha ha, jeg tror ikke du er i mindretall, det er nok heller meg 🙂
   Ja, høye hæler hjelper definitivt, men jeg greier ikke helt å fri meg fra følelsen av at man flagger på halv stang 🙂
   Nye trender er gøy, ja!

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑