GateGlam

Litt glamour, litt byliv, litt strøtanker, litt meg

Yea or nay – Grey hair

Altså – hva synes dere om trenden med grått hår på unge kvinner?

Modne kvinner bruker tusenvis av kroner i året på å skjule grått hår, mens trenden blant de yngre ser ut til å gå motsatt vei.

Vi ser det overalt, og denne trenden har vart en stund, men jeg må innrømme at jeg fortsatt sperrer øynene opp når jeg ser en ung, vakker kvinne med en hårfarge jeg vanligvis assosierer med bestemor.

Megahotte kjendisdamer sporter denne looken under slagordene «grey is the new black», «go silver» og – selvfølgelig – «50 shades of grey»:

(Kate Moss, Kelly Osborne, Cara Delevingne, Nicole Richie, Mary-Kate Olsen, Rihanna, Lady Gaga og Kylie Jenner – alle bilder via hotlink)

Den aller fremste ambassadøren for tiden er vel kanskje 17 år gamle Kylie Jenner, som ser ut til å veksle mellom grått, blått og sort etter dagsformen.

Så hva synes dere om å farge håret grått – hot or not, yea or nay?

Facebooktwitterpinterestmail

4 Comments

 1. Det må vel bli et tja, tenker jeg. Når det er gjennomført, sånn som på Cara Delevigne (hvis det er henne) og Rihanna, så er det faktisk litt stilig. Jeg tenker også at når unge kvinner farger håret grått, så blir det tross alt en annen farge enn naturlig grått, samtidig som håret deres gjerne er glattere og blankere enn naturlig grått hår. Litt rart er det jo, men på den andre siden så er jo ikke rosa og blått hår så naturlig, det heller 🙂

  • GlamGirl

   30. juli 2015 at 11:33

   Hei Karianne,
   Når du sier det, så er det egentlig ganske stor forskjell på hvordan de forskjellige damene ser ut med det. Cara, som du nevner (nr. 3 fra toppen), synes jeg ser bortimot naturlig grå ut og blir dermed eldre. Mens Nicole Richie ser mer ut som Marie Antoinette – definitivt ikke ekte grå, og litt kult på en stygg-pen måte. De naturlig blonde – Kate og Mary-Kate – blir derimot litt blasse og slitne. Den som kler det best, synes jeg nesten er Kylie Jenner, kanskje fordi hun er så ung?

 2. Grått hår er ikke noe for min smak. Så for heler farge det for å dekke mine egne grå hår når den tid kommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.Blogglistenhits DFC1F6CE-AE34-4D56-B2852BAAF9DE1899-5AAD9EF9-6AF0-411E-879A2FDB7040A81D

© 2019 GateGlam

Theme by Anders NorenUp ↑